Tämä sama rituaali toistuu lähes joka ilta. Nimittäin alkuillasta, siinä joskus klo 22 maissa, Possumunkkia alkaa kauheasti väsyttää. Ja silloin Possumunkki päättää menevänsä tänä iltana kerrankin oikein aikaisin nukkumaan. - Nyt jos menis nukkumaan, sais oikein tosi pitkät yöunet, Possumunkki tuumaa.

-Noo, ei sitä nyt sentään kymmeneltä vielä viitti. Valvonpa tässä hetkisen...

Possumunkki katsoovielä kertaalleen läpi sähköpostit, blogit, facebookin... ja unohtuu facebookiin pelaamaan, kunnes menettää kaikki seitsemän elämäänsä. No, niitähän tulee kohta uusia. Odotellessa voi lukea vaikka iltasanomia. Tai käydä uudelleen blogissaan. Ehkä kirjoittaa sinne jotakin. ..

Possumunkki eksyy bloginsa kautta lueskelemaan toisia blogeja. Tarkistaa uudelleen sähköpostit. Ja huomaa, että kello onkin jo 23. Päättää mennä ihan kohta nukkumaan. Mutta nythän on tullut varmaan jo uusiakin elämiä. Ei kun jatkamaan peliä! Ja sähköpostiin ja blogiin.

Nyt kello 23.30 Possumunkki huomaa, että onkin jo liian myöhäistä mennä enää aikaisin nukkumaan. Mites se aika taas niin vierähtikin lorvaillessa? Mutta nythän olenkin varmaan saanut peliin jo uusia elämiä. Voin mennä ihan hetkeksi vaan vielä pelaamaan, kunhan olen ensin tarkistanut sähköpostini...