Olkaapa hyvät, rakkaat kanssalaihduttajat, tai vaikka ette laihduttaisikaan, niin joka tapauksessa tässä teille Kuuluisan Ennustajan Possumunkin teille tarkkaan ja huolellisesti laatima Päivän Laihdutushoroskooppi huomiselle päivälle! Kannattaa ehdottomasti uskoa ja ottaa opiksi!

Kaunis (synt. 22.12-20.1)

Kaunis on aina kaunis. Oli sitten ympärillä kiloja tai ei. Ne ovat sivuseikka, sillä kaikki huomio kiinnittyy kauniksen ihaniiin silmiin ja tuuheisiin hiuksiin. Osaatkin  tehdä ihania kampauksia sekä itselle että toisille. Ammattisi on todennäköisesti kampaaja. Kaunis on aina elegantisti pukeutunut ja pukee lapsensakin suloisiin asuihin.  Huomenna kaunikselle on luvassa ihastuneita katseita ja jos olet sinkku, kohtaat melko varmasti sen Oikean. Ja rakkaushan tunnetusti laihduttaa, joten jos Sinulla on kiloja, ne katoavat lennossa taivaan tuuliin.

 

Vesihenkilö (21.1.-18.2.)

Vesihenkilö elää lähes pelkällä vedellä, joten ihmetellä voi, mistä hänellekin mahdollisesti kiloja kertyy. Epäilykset kohdistuvat siis perheenjäseniisi tai ystäviisi. Tiputtelevatko he vaivihkaa kaloreita vesilasiisi? Pidä varasi! Älä jätä koskaan vartioimatta juomapulloasi. Ehkä Sinun kannattaisi varmuuden vuoksi suodattaa kaikki vetesi.

Vesihenkilö rakastaa vettä, joten hänelle sopivin liikuntamuoto on tietysti uinti tai vesijumppa. Myös pyykkäys ja siivoaminen ovat lähellä sydäntäsi. Harrastele niitä, niin kilosi tippuvat veteen.

 

Possukala (19.2.- 20.3.)

Myös possukala on vedenneidon sukua. Pää possun, ja jalkojen tilalla pyrstö kuin merenneidolla. Possukala on viime aikoina kärsinyt unettomuudesta. Johtuu ehkä liiasta jäätelönsyönnistä, jota Sinun tulisi rajoittaa. Muista räpistellä uidessasi, ettet vaivu pohjaan. Silloin sinne vaipuvat vain liikakilot ja itse nouset sutjakkana ja solakkaana ylös vedestä.  Onnenpäivä sunnuntai, sillä silloin kukaan ei kisko possukalaa kesken unien ylös sängystä.

 

Lounas (21.3.-20.4.)

Kun lounaasta tuulee, silloin lounas ihanan kutsun kuulee... Minne? Ehkäpä kaukomaille, mökkilomalle, kuntosalille tai vaikkapa lounaalle. Lounas rakastaa terveellistä ruokaa, mutta tulee harvoin sitä itse laittaneeksi. Lounas on menevä lounatuuli, ei koti-ihminen. Hänellä on aina kiire tapaamisesta ja neuvottelusta toiseen. Ateriat jää väliin, se kostautuu pikku naposteluina, jotka ovatkin  syy lounaan mahdollisiin paino-ongelmiin. Lounaan pitäisi huolehtia paremmin myös omasta itsestään ja ruoka-ajoistaan. Sitten painoasiatkin saadaan kuntoon! Vastaa lounatuulen kutsuun, anna aikaa itsellesi ja vietä ihana loma tai pieni hemmotteluhetki!

 

Kärhö (21.4.-20.5)

Kärhö on luonnonkaunis kukkanen, joka mahdollisesti on vain vähän vankka varreltaan. Joka on hyvä asia, niin eivät kaikki tuulet heiluttele miten sattuu. Kärhö on periaatteen nainen/mies, joka pitää kiinni mielipiteistään ja näkemyksistään. Kärhö pitää myös aina sanansa ja on luotettava ystävä. Kärhön sisäinen kauneus on vielä ulkoistakin kauneutta parempaa.

Koska kärhö on päättäväinen, hän onnistuu taatusti laihdutuskuurissaan. Tulokset tulemme näkemään!

 

Kaksoissisko/veli (21.5.-21.6.)

Kaksoisessa on yhteensä kaksi ihmistä. Siksi oikean painoindeksin saadakseen, pitäisi hänen painonsakin jakaa ensin kahdella. Kaksoinen voi syödä kahden edestä, mutta niin hän kyllä sitten liikkuukin yhtä paljon kuin kaksi ihmistä yhteensä. Sisua hänellä on myös vähintään kahden edestä, joten kaksoisen laihdutustulokset ovat ennennäkemättömiä. Varoitus : Älä laihduta iteitä molempia näkymättömiin!

 

Rappu (22.6.-22.7)

Rappuset johtavat ylöspäin tai alaspäin. Kannattaa harkita, missä asioissa haluat huipulle ja missä taas alaspäin. Kumpaankin suuntaan rappu jaksaa reippaasti kavuta ja rappujen nousuhan onkin mitä parhainta kuntoliikuntaa. Niinpä raput ylös, voikin johtaa tulokseen ; paino alas!

Ihanneammatti : Postinkantaja.

 

Leija (23.7-22.8)

Leija leijuu kevyesti. Vaikka painoa olisi enemmänkin, ei se lentoa estä. Kevyt voi olla sydämeltään. Leija on avoin ja puhelias, puhuu asiat pois mieltä vaivaamasta. Silloin on kevyt kulkea. Leijan liikuntaa ovat kaikenlaiset hyppelyt ja juoksut, ja niissähän kilot karisee, jos niitä koskaan on ollutkaan.

Ammatti : Lentäjä tai ilmapallokauppias. Lempieläin : perhonen. Lempiväri : taivaansininen.

 

Neito tai Nuorukainen (23.8.-22-9)

Ikinuori ja iloinen! Se sanapari kuvaa hyvin neitoa tai nuorukaiseta. Hän on aina iloinen tai temperamenttinen kuin teini-ikäinen. Keksii uusia ideoita ja liikuntamuotoja sekä painonpudotuskikkoja. Neito/Nuorukainen tykkää laittaa itse ihanaa luomuruokaa. Kompastuskivenä on pikaruoka ; pitsat ja hampurilaiset. Päivän valinta on siis : Pitsa vai luomutomaatti??

Vaaksa (23.9-23.10)

Vaaksa vaaraan... Vaaksa rakastaa jännitystä ja uusia tilanteita. Tuskin kaikki ovat ehtineet vielä kertaakaan zumbaamaan, kun se on jo hänestä vanhanaikaista. Vaaksa on aina kaikessa edelläkävijä. Todennäköisesti hän on jo suunnittelemassa jotain ihan uutta, omaa jumppasarjaa, joka tulee leviämään ympäri maailmaa, ja vaaksa saa sen myötä paljon julkisuutta ja kunniaa. Vaaksa on kuitenkin vaatimaton. Haastattelijoiden ja paparazien tullessa ovelle, Vaaksa menee hämilleen ja mutisee : - Ei tässä nyt mitään ihmeellistä ole. Ihan vahingossa minä sen aamujumppaa tehdessä tulin keksineeksi. (Ja samalla putos ne kilotkin veks)

 

Korpi-pioni (24.10.-22.11)

Korpi-pioni on erämaan kaunis kukkanen. Hän on arka ja vaatimaton. Kaipaa omaa rauhaa ja hiljaisuutta, saadakseen mietiskellä. siksipä Hänelle sopivin liikuntamuoto on ehdottomasti rinkka selässä erämaassa vaeltaminen. Korpi-pioni inhoaa kuntosaleja ja ryhmäjumppia. Niinpä kaupungissa ollessaan, hän jää helposti kotisohvalle kiloja keräämään. Mutta loma-ajan tullessa Pioni suunnistaa jälleen vaellusretkelleen ja jättää kilot polun varteen.

 

Jousisankari (23.11.-21.12)

Jousisankarin vahvuus on tarkkuus. Hän on loistava jousiampuja, tikanheittäjä, keilaaja. Tässä hänen harrastuksia. Ammattina hänellä on ompelija, kirurgi, hammaslääkäri, arkkitehti tai kartanpiirtäjä esimerkiksi. Jousimies on myös  terävä keskustelija. Hänen nuolensa osuu aina napakymppiin.

Onnettomuudekseen jousimies on taitava leikkaamaan myös kakkua, josta johtuen voi olla paino-ongelmia. Lohdutukseksi sanomme, että kaikki on katoavaista, kilotkin. Kyllä ne häviävät itsestään, kun ei ota stressiä. Sen possumunkki lupaa varmasti kaikille jousisankareille!

 

 

 P.S. Lopuksi utelu :

Mitä horoskooppimerkkiä edustat?