Tässä pipari suussa ja aamukahvia litkiessä tulin miettineeksi, että koskas ne joulukortit pitikään postittaa..Löytyi postin punainen pussi, jossa sanotaan, että 13.päivä viimeistään. Jokos teillä on kortit kirjoitettuna? Possumunkki ajatteli, että kiva olisi antaa pieni joulupussi jokaiselle tämän blogin seuraajalle. Kuvitelkaa sitä tunnelmaa, yhtäkkiä tänne ilmestyisi hyväntuulinen ISOMAHAINEN hörähtelevä Joulupukki, joka kaivaisi säkistään joulupussit kaikille. Joulupussissa olisi tietysti omena, mandariini, yksi piparipossu, pari karamellia, ja kaunis enkelikiiltokuva. :) Ja sitten te kaikki kiltit lukijat laulaisitte "Kiitos kiitos, oiva ukki, ystävämme Joulupukki..." ja Joulupukki koputtaisi tahtia kepillään...

Jaa.Tehdäänkö niin, että Melkein kaikki, 99% prosenttia lukijoista, vai miten se laskutoimitus meni, saa kuvitella...!Kuvitella itselleen oikein hienon Joulupussin. Siinä voi olla vaikka kultaisia omenoita ja timantteja ja ties mitä ikinä keksiikään!! Mutta sitten se 1 prosentti, tai ainakin yksi lukija, saa joulupostin mukana ihan oikean Joulupussin Possumunkilta. Tai, ainakin nyt Joulukortin. Ja ehkä jotain muuta pientä. Ehkä omenan? Tai mandariinin. Tai ehkä sen enkelikiiltokuvan, joka on ehkä omenaa helpompi sujauttaa kirjekuoreen. Jotakin varmasti kuitenkin. Se mitä se on, on vielä yllätys Possumunkillekin.

NYT KÄSI PYSTYYN, KUKA HALUAA JOULUPUSSIN POSSUMUNKIN JOULUPUKILTA!!!?
Tästä hetkestä alkaen saa osallistua arvontaan kommentoimalla tämän kirjoituksen alle. Vastausaikaa on sunnuntai-iltaan asti, ehkä n. klo 21 asti, siihen asti, että Possumunkki on arponut voittajan. 
Sunnuntai-iltana Possumunkki hihkaisee ääneen voittajan. Sen raukan, joka joutuu tyytymään, kuvitellun ihanan timanttipussin sijaan, johonkin Possumunkin lähettämään pieneen vaatimattomaan joulumuistiaiseen...
Ja tällä raukalla on sitten aikaa tiistai-iltaan saakka lähettää osoitteensa Possumunkin sähköpostiin possu.munkki@suomi24.fi saadakseen itselleen sen joulupussukan.

Eli nyt tässä vaiheessa KAIKKI ARVONTAAN MUKAAN HALUAVAT KOMMENTOIMAAN! Voit vaikka samalla kuvailla, minkälainen on oma unelmiesi joulupussi ;)