Tänään en pahemmin kerenny lenkkeileen. Jo hämärän tultua kävin ihan pikapyrähdyksen hölkkää kokeilemassa. Pimeellä se olikin oikeestaan siitä hienompaa, että ei tarvitse pelätä taloista tuijotettavan. Yleensä juoksen vain silloin, kun kukaan ei näe. Ainakin pyrin siihen. Silti harmikseni sain tässä yks kerta hämmästelyä, että "sä oot ruvennu oikein hölkkäämään!" Ärsytti. Tulin siihen johtopäätökseen, että vaikka tie olisi autio, niin sen varrella on taloja, ja asia täytyy olla niin, että niistä taloista kytätään, kun possumunkki juoksee. Ehkä se on oikea ohjelmanumero, vähän niinkuin uusi saippuasarja. Lyövät ehkä oikein vetoa, että minkä pylvään kohdalla se kuukahtaa hengästyneenä... Olenpa silti todennut, että meitä salalenkkeilijöitä on muitakin. Nytkin tuli vastaan yksi mun tapaan vähän tavallisempikuntonen mies. Selvästi lähteny pimeän aikaan hölkkäämään, ettei muut näe. Kerran taas lenkillä tein sen huvittavan ilmiön, että vastaantulevat kävelijät, jotka huomattuani, muutin kävelyksi, alkoivatkin omalla kohdallani hölkätä. Sivuutimme toisemme. Käännyin katsomaan taakseni, ja huomasin heidän vaihtaneen kävelyksi. Olen tässä tuuminut, että kunhan lumet sulaa, siirryn pururadalle metsään. Siellä tuskin kukaan kiinnittää huomiota juoksuharjoittelijaan. Ihan kuin ei kuntosalillakaan kiinnitä. Jokainen puuskuttaa vain omaa suoritustaan. Sellanen huvittava juttu vielä, että viime yönä näin untakin juoksemisesta. Oon tainnu jäädä jollakin lailla siihen koukkuun. Hyvä juttu!

Ruokavaliopuoli sen sijaan mulla on ihan retuperällä. Eilen hätäpäissäni pidin illan paastoa selvitäkseni kunnialla punnituksesta. itsepetostako lie? Sillä konstin sain 0,5 kg miinustettua aamun punnitukseen, Ja heti punnittuani alan mässätä. Oon syöny tänään 3 ihanaa voisilmäpullaa, suklaapiirakkaa, Kismetin... Siis muun syömisten päälle.  Oon aika toivoton tapaus. No, ei kai siinä petokset auta, että viikossa pitäis saada taas paino tänaamusesta alenemaan. Mahtaako onnistua...?!

Päivän menu :

Klo 7 : 2 juustoruisleipää

Klo 10  Kahvi ja ihana voisilmäpulla

Klo 12 : Ruisleipä juustolla ja savulohta

Klo 14.30 : Kahvi ja edelleen yhtä ihana voisilmäpulla

Klo 16 : Kismet

Klo 19 : 2 ruisleipää, joissa levite, juustoa ja suolakalaa, pala suklaapiirakkaa ja Entistäkin ihanempi iso voisilmäpulla.