Kauppareissulla oli ihan perjantainen olo. Sikspä kai, kun tiesi, että vapaat on alkamassa. Olin jo ottanut pussin käteeni alkaakseni lapioda sen täyteen irtokarkkeja, kun muistin, että nythän onkin vasta torstai. Eli ei vielä karkkipäivä! Kotona sorruin silti tikkareihin. (Niitä riittää..) Samalla totesin, että tikkarit on vaarallisia paitsi kalorimäärän vuoksi, myös siksi, että niitä pureskellessa saa helposti reikiä hampaisiin. Niin, kuvitelkaa, miten hölmö oon!! Vastoin kaikkien aikojen äitejen neuvoja, puren tikkarit rikki! Ei ihme, jos kohta alan taas kinuta hammaslääkärijonoon.. Oikeestaan tikkarit pitäis kieltää lailla. Kun niiden imeskely ei onnistu aikuiseltakaan, niin kuinka vois olettaa lasten muistavan olla niitä purematta.

Viime yö jäi tosiaan melko unettomaksi. Tänään on sitten väsymyspäivä. Väsyttää ja palelee ja tekee mieli makeaa. No, toi viittaa kyllä vahvasti kuukauden naisellisten vaivojen alkamiseen. Menis nyt kumminki viikonlopun yli. Huomenna lähen reissuun, enkä kaipaa mitään naistenvaivoja matkaseuraksi..

Päivän menulla ei paljon viitti lesottaa. Oon syöny mitä sattuu, kuten esim. tikkareita. En tiiä pystynkö enää ikinä karkkilakkoon. Nostan hattua kaikille, jotka siihen pystyy, ja haastan kaikki muut paitsi itteni mukaan karkkilakkoilemaan!  Vastalahjaks saatte haastaa mut... sit.... joskus.................!

Ei muuta kun Hyvää Pääsiäistä! Älkäähän syökö liikaa mämmiä!