Tänään uimasta tultua oli niin kiljuva nälkä, että päätin mennä ABC:n Heseltä hakemaan oikein Tupla-Mega-Erikois-Unelma-hamppariaterian. Mutta ovella loksahti suu auki. Hesen jonossa seisoi ainakin 20 nuorta ja vain yksi kassa. Niin hampurilaisnälkä ei sentään ollu, että olisin jaksanut jäädä jonottamaan. Pyörsin myymälän puolelle ja tyydyin ostamaan yhden Marianne-Kismetin. Kotona paistoin kananmunan ruisleivän päälle, kera raejuuston, juuston ja suolakurkun. Melkein hampurilainenhan sekin oli.

Myöhemmin iski taas kerran se makeannälkä. Eikä kaapissa mitään hyvää. Sokeria sentään... Hmm.. mitäs ne nekut olikaan...? Sulatettua sokeria ja pähkinärouhetta. Tuumasta toimeen. Nekkuseos jäähtyi taas hetkessä ulkona pakkasessa. Mutta jälleen kerran totesin, että kyllä kaupan karkki on vaan niin paljon parempaa... No joo.. slin mä sitäkin päivällä... Kaupan karkkia... pienen pussin sirkusaakkosia ja puoli pussia Ufosekoitusta... Makeakoukussa siis taas..!

Huomenna Possumunkki lähtee taas vähän reissuun. Palaa takaisin blogiin viikon päästä. Siihen asti Voikaa hyvin ja olkaa kiltisti ja tulkaa taas takaisin kannustamaan Possumunkkia! :)

 

P.s.  Kiva arvonta tuolla http://sahellys.vuodatus.net/blog/3136677/aanestys-ja-arvonta/