Hahaa, sainpas karistettua robotit kintereiltäni. Ei oo näkyny!  Tosin, mikäli lehtijuttuihin on uskomista, olisi viisainta alkaa vaan totuttelemaan kaikenlaisiin roboteihin. Tulevaisuudessahan ne tulevt kuulemma sääskien lailla lisääntymään. Vanhainkoteihinkin tulee robottihoitajat, joten sellainen kai minuakin tulee hoitamaan. Hurjimpien juttujen mukaan robotin kanssa voi joskus vielä mennä naimisiinkin. Onkohan robottilapset kilttejä? Ehkä ne ainakin pelkää robottijoulupukkia?

Minkälaista olisi elää robotin kanssa? Ehkä robottipuoliso olisi ohjelmoitu kiltiksi ja huomaavaiseksi? Se ei osaisi riidellä eikä ilkeillä. Pitäisikö siihen kirjautua joka aamu salasanalla, niinkuin pankkiautomaattiin? Hui! Mä kun oon niin huono muistamaan salasanoja, joia nyt jo alkaa olemaan miljoonia...

Entä miten vanhana aina vaan huonomuistisemmaksi käydessäni osaisin asioida hoitajarobottini kanssa? Vai olisiko talossa kuitenkin muutama oikea robotinhoitaja käynnistämässä niitä joka aamu?Toisaalta ei ehkä tuntuisi niin nolottavalta, jos minulle vaipat vaihtaisikin robotti. Ja kylvettäisi. Ja syöttäisi. Minusta olisi nimittäin karsean ankeaa olla niin toisten armoilla, etten itse pääsisi vessaan tai kylpyyn.

 Entä jos robotti ei ymmärrä Suomea? Vai onko hoitajarobotti niin fiksu, että se käy ihan ihmisestä? Että ei enää erota, kuka on ihminen ja kuka robotti?

Hui...Pelottavaa!