Tänään on ollut hiljainen päivä Possumunkin blogissa. Vain kuusi kävijää. Ja goolen kautta löydetty tänne sanoilla "tuolin narina." No, mitenpäs täällä kävijöitä, kun en viitti koskaan kirjoittaakaan juuri mitään. Mua vaivaa siinäkin asiassa totaalinen lorvikatarri. Ja tiiättekö mitä, mä oon nyt ihan mahottoman väsyny. En käsitä, mistä moinen väsymys juontaa.

Vaan eipä tuoli narise enää!! Täsä oli ennen semmonen oikee toimistotuoli. Missä oli pyörät alla, sitä sai rullattua, ja nostaa ylös ja alas ja selkänojaa eri suuntiin. No eihän semmoset kauan kestä! Eka se alko nariseen. Ärsyttävä istuu koneella, kun tuoli narisee. Ehkä se ei kestäny Possumunkin painoa, mut mikä tuoli se semmonen on, joka ei ees sataa kiloa kestä! Täys romu! Sit siitä rupes tippuun aina se hieno säädeltävä selkänoja. Joka ilta sain laittaa sen uudelleen kii. Sit lopulta kyllästyin ja vaihdoin tähän tilalle kunnon vanhan ajan puutuolin! Eikä narise enää, eikä selkänojat putoile! Kyllä vanha kunnon perustuoli on aina paras!!

Tänään törmäsin kylillä kurpitsamummoon. Hänellä oli kassillinen kurpitsoja. Ylituotantoa, josta piti päästä eroon. Jakeli niitä kaikille vastaantulijoille. Sehän oli sangen ystävällistä. Possumunkki ilahtuu aina, kun joku lahjoittaa jotakin. Valkkasin kassista peräti kaksikin kurpitsaa. Sitten vasta aloin ihmetellä, että mitä ihmettä mää niillä teen?? Kertokaa nyt, ystävät hyvät, mitä kurpitsasta vois tehdä? Ja mahdollisimman vähällä vaivalla! Semmoisia laiskan lorvehtijan helppoja kurpitsaohjeita kaivataan! ;)

Hooh, miten ihmeessä mää voin tosiaan olla näin väsyny? En jaksa ees kirjottaa, jotn pitää lopettaa. Listaan vielä vaan viikon onnistumiset itteeni ilahduttaakseni :

+ Oon pyöräilly työmatkat joka päivä tällä viikolla

+ jumppaa 2 kertaa tällä viikolla ja kerran kuntosalilla

++++++ IKKUNAT PESTY!!!!!