Puhelinmyyjä on henkilö, joka herättää hyvn monenlaisia tunteita. Useimmiten pettymystä ; Jee puhelin soi! - Ai se olikin vaan joku puhelinmyyjä. Useimmiten suhtaudun neutraalisti. Yritän myös olla kohtelias sanoessani ei, sillä työtänsähän hekin tekevät eikä varmasti ole maailman helpointa ja miellyttävintä työtä. Joskus kuitenkin ärsyynnyn, jos myyjä on liian tyrkyttävä, eikä usko, kun sanon EI. Joskus taas olen mennyt lankaankin, jos on ollut hyvä tarjous ja kiva kylkiäinen. (Tosin ne parhaat kylkiäiset saa yleensä sellaisen "tilaa lehti ystävälle"-kupongin mukana)Mutta tänään soitti myyjä, joka sai minut nauramaan. Vaikka se tuskin oli hänen tarkoituksensa. Puhelu oli vaan kerta kaikkiaan niin koominen. Näin se meni.

- RÖHÖ HÖHÖ HÖH, puhelin nauraa merkkisoittoaan, virtahevon naurua.

Vilkaisen näyttöä. Tuntematon numero.

- Possumunkki, vastaan puhelimeen.

- No hei! Onko itse Possumunkki puhelimessa? teeskentelevä naisääni kysyy.

- On, vastaan.

- No olipas hienoa, että tavoitin sinut Possumunkki (tuttua myyntipuhetta) Täällä on molöpölöpölö, kuuluu luurista.  En saanut nimestä selvää.

- Aha, ynähdän.

- Kuule, nyt olis mahdollista saada näyte mölöpölöpölöä ihan ilmaiseksi, Nainen innostuu. Enkä saanut taaskaan tuotteen nimestä selvää.

- Että eikö laiteta tulemaan ihan ilmaiseksi yksi mölöpölöpölö?

- No tuota, jos ei nyt laiteta. En tartte, vastaan.

- Mutta se on ihan ilmainen. Et sitoudu mihinkään. Kyllä se kannattaa ottaa, kun se on ilmainen.

- En minä nyt taida, vastaan, sillä minulla ei ole aavistustakaan, kuka ja mitä minulle ollaan kauppaamassa.

- Joo mutta se on ilmainen, myyjä vastaa. Hän puhuu jotenkin epäselvästi. En taaskaan saa selvää puolestakaan myyntipuhetta.Hänen lopetettuaan vastaan, etten tartte tuotetta.

Myyjä mumisee jotain, mistä en saa selvää. Jatkaa sitten tuotteen ylistämistä ja kysyyy eikö kuitenkin saa lähettää sitä minulle.

Ei tartte, vastaan. Silloin toisessa päässä läiskästään luuri kiinni. Se oli niin yllättävää, että alan nauraa.

 

 

Toisinaan tekee mieli paiskata puhelinmyyjälle luuri korvan. Mutta tää oli kyllä ensimmäinen kerta, kun puhelinmyyjä lyö mulle luurin korvaan!