Mä oon nyt negatiivisella tuulella, joten varautukaa siihen, että tästä ei tuu ainakaan mikään positiivinen juttu! Että jos oot itte hyvällä tuulella, niin ei välttämättä kannata jatkaa lukemista. Aion nimittäin nyt marista ja valittaa kaikesta siitä, mikä mua pännii

 

- Mua ärsyttää, että pitikin mennä tänään päivänsä pilaamaan messuille!! Käsi pystyyn, kuka ihan oikeesti tykkää messuista? Kauhee tungos ja jono joka paikkaan ja joka puolella vaan kiukkuisia ihmisiä. Maistiaispalat on naurettavan pieniä. Kukaan esittelijä ei tarjoa messukarkkeja, vaan niitä pitää pihistää purkista kuin mikäkin myymälävaras! Jos jonkun messuosasto on tyhjä ja se alkaa ystävällisesti esittelemään ideaansa, voi olla varma, että se on tosi tylsä kauppias. Ihmisvilinässä jos tulee vastaan tuttuja, niin ne on just semmosia ihmisiä, ketä ei ees haluais tavata! Joka puolelta työnnetään kädet täyteen esitteitä, mutta kukaan ei anna kassia, millä ne sais kannettua. Osan esitteistä kippasn heti kulman takana roskiin! Sitäpaitsi halpojen postikorttienkin hinnat oli nousseet ja suklaamaistiaisia jakeli koko ajan sama tyttö, joten en kehdannut käydä jonossa enempää kuin kaksi kertaa!

- Sit ärsyttää, kun ihmiset koko ajan jauhaa, miten sen kyllä huomaa, että oot saanu laihdutustuloksia aikaan!! Ärsyttää, siksi koska just EN oo saanu aikaan!! Kesän jälkeen ei oo tapahtunu mitään edistystä.

- Ja erityisen paljon ärsytti auton ratin takaa seurata kaikkia vastaantulevia hyväkuntoisia juoksijoita! Miten niitä olikin niin paljon just liikkeellä. Ärsytti, koska ite istuin laiskasti autossa ja tiesin, etten jaksais ite juosta samalla lailla pitkää matkaa. Tunsin itteni taas niin laiskaksi ja rapakuntoiseksi.

- Ja nyt ärsyttää, koska mua väsyttää, enkä jaksa lähtee minnekään iltalenkille. Ärsyttää koska oon syöny ihan tyhmästi, joka ei myöskään edesauta laihtumista.  

Että sitä rataa!

Päivän menu :

Klo 8 : Kahvi ja 2 kinkkuvoileipää

Pitkin aamupäivää pieniä maistiaisia sieltä täältä messuosastoilta

Klo 12 : Pehmis

Klo 14 : pieni suklaalevy

Klo 15.30 : Hesen kerrosateria

Klo 18 : Kahvia, voileipä ja pulla

Nyt keittelen lappapuuroa, joten ehkä tyhmän päivän päätteeksi tulee edes kunnollinen iltapäivä.

Joten ehkä tässä negatiivisessa tarinassa sittenkin on onnellinen loppu..?