*********************************************************************************************************************************************

Possumunkin Kaikkien Aikojen Tylsin Joulukalenteri ; eli Joulusiivouslista Isoäidin Tapaan

1 tehty

2. Kaikki keittiön kaapit

3. Kirjahyllyt pitäisi tyhjentää ja siirtää, että saa pestä lattian myös kirjahyllyjen alta. Pölyt pois hyllyiltä, kirjoista, levyistä ja tuhansista turhista pikkuesineistä. Sitten kaikki kauniisti takaisin hyllyille.

4. Kirjoituspöytien laatikot. Lajittele tavarat tarpeellisiin ja tarpeettomiin. Tarpeettomat hävitykseen!

5. Sauna!

6. Kaikki seinät, katot, lattiat!

(7. Ulkoeteinen)

8. Vaatehuone jääköön viimeiseksi, koska sitä tuli vähän siivottua jo kirppisprojektin yhteydessä. saa mennä vaikka ens vuoden puolellekin.

9. Muu muu muuu

  - muulistalle lisätty ja tehty : pöytälamppu pesty!

*********************************************************************************************************************************************

Isoäidin aikaan sunnuntai oli lepopäivä, joten silloin ei tehty edes joulusiivousta. Possumunkkipa pistää vieläkin paremmaksi ja lepää KOKO VIIKONLOPUN!!

Tänään ei siis siivottu vaan kyläiltiin. Kylässä tuli hukkakaloreita!! Hukkakaloreita tulee sellaisista tarjoiluista, joista ei tykkää! sillä jos kaloreita kerta hankkii, niin niistä pitää voida edes nauttia!! Tänään Possumunkki söi irvistellen kuorrutetun munkin. Siinä "nami", jota Possumunkki ei tykkää. Suklaakuorrute munkin päällä ei oo hyvää, vaan suorastaan ällöttävää. Kotimatkalla Possumunkki oli huonovointinen moisen kammotuksen syötyään. Mutta sitähän ei tietenkään voi sanoa kylässä suoraan. Kun kerta vielä on "ihan sinua varten ostettu!" Ehkä olisi voinut vedota dieettiin, mutta kun ei kehdannut sitäkään. Niin tuli syötyä paha kaloripommi hampaat irvessä. Mitä tuhlausta, kun nekin kalorit olisi voinut säästää vaikka suklaaseen. Vaikkapa siihen herkkusuklaarasiaan, jonka Possumunkki vei tuliaiseksi, ja josta Possumunkille ei tarjottu edes yhden yhtä namia. Se on vääryys!!