1.1.2012. Ihan pakko päästä kirjoittamaan tuo päiväys! Vanha perinne.

Ilokseni huomasin, että kävijälaskurissa oli 10000 kävijää ylittynyt! Kiva, että jaksatte seurata possumunkin epätoivoista painokamppailua. Viime viikolla taiskin jäädä paino merkkaamatta. Pah, sehän oli vielä melkein joulua! Eikä joulua lasketa! Ja tänään ei oo onneks mun painopäivityspäivä! Tosin tuskinpa tässä tilanne ens keskiviikkoonkaan mennessä mihinkään kummenee, että edestä sen tässäkin tapauksessa kumminkin löytää. Sen verran voin kaikkein kärsimättömimmille paljasta, että laskusuuntaan ei ainakaan tässä joulukuun aikana oo menty...!!

Mutta viime yönä klo 00:00 alkoi ehdoton karkkilakko!! Oon siitä nyt joka paikassa kaikille niin paljon toitottanu, että se on ihan pakko pitää. Muistakaa tekin, että jos näette tai kuulette mun pistäneen tammikuun aikana ees yhen ainoon karkinpuolikkaan suuhun, niin saatte vaatii multa ihan mitä tahansa!!!

Että lähtöpisteessä taas ollaan. Samassa tilanteessa kuin vuos sitte. Onneks ei paino kuitenkaan ihan samoissa lukemissa. tosin sen puolesta tilanne jopa haastavampi, että vuos sitte oli vielä enemmän, mistä pudottaa, niin se lähti helpommin. Vuos sitte luin myös jonkun toimittajan tekemän jutun, kuinka vuoden alussa ei pitäis aloittaa painonpudotusta eikä bloginpitoa. Koska aina ja kaikkea pitää uhmata, aloitan taas kerran kummankin!!

 

ONNELLISTA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Ja uuden vuoden, ja 10000 kävijän kunniaksi voisi jokainen tänne eksynyt vaikka kommentoida tähän jotakin. Eikös vaan? Se ilahduttaisi minua kovasti (*hymyilee mielistelevästi*) ja saisin tieddon uteliaalle mielelleni siitä, käykö täällä oikeesti lukijoita, vai näyttääkö laskuri omiaan...

P.S. ite oon tänä iltana yrittäny kommentoida ties kuinka moneen blogiin tuloksetta. Joku juntturoi vastaan ja alkaa jumittaa aina siinä vaiheessa, ku yritän lähettää viestiä...