Nimimerkki Blogin lukija , pistit kyllä taas pahan :

"Voisit uhata itseäsi herkkukiellolla. Ei keksejä,ei karkkeja,ei leivonnaisia pariin viikkoon ja aloittaisit siedätyshoidon jo aikaisemmin esim.määräämällä itsellesi yhden herkkupäivän viikossa ja muina päivinä herkuttelisit ruualla ja vain haistelisit herkkuja."

KAKS VIIKKOO ilman herkkuja!! Sehän on hirvittävän pitkä aika...Kaks päivääkin on jo paljon. Toi menee vielä kesään ja silloha on pakko saada jäätelöä.

Vaikka...

tossahan puhuttiinkin vaan kekseistä, karkeista ja leivonnaisista. Jäätelöstä ei puhuttu mitään. Oikeestaan jäätelöhän onkin maitotuote, joten sen voi laskea pikemminkin ruuaksi.  Ja ruuallahan sai herkutella.

Tokihan mä ton herkukiellon listaan lisään, ja sen tarvittaessa toteutan. Pari viikkoa on kyllä aika pitkä aika. Vaikka parisen viikkoa kuulostaa kyllä oikeestaan sellaselta vähän sinnepäin-ajalta. Ei sen kanssa oo niin tarkkaa, kuin jos ois määritelty tarkasti Kaksi (2) viikkoa. Pari viikkoa on oikeestaan sama kuin n. 2 viikkoa, joka voi sitten käytännössä olla vaikka vähän yli viikko, tai ainaki nyt viikko....

Siedätyshoito pitää tietysti aloittaa ajoiss. Mutta siedätyshoitojen kans sietää olla varovainen, ettei käy köpelösti. Ei ampiaisallergistakaan voi altistaa yhtäkkiä ärsyttämään koko ampiaisparvea kimppuunsa. Tässä on vähän sama juttu. Joten sen siedätyshoidon vois toteuttaa vaikka niin, että ottaa viikkoon yks herkuton päivä, näin ens alkuun, ettei käy huonosti. Ja mä otan sen käyttöön tässä joskus. Mut en huomenna. :)