Tää päivä oli aikomus ottaa niukalla ruokavaliolla ennen huomista mässäilypäivää, mut eipä se kovin hyvin onnistunu. Joskaan ei nyt sentään ihan kokonaan plörinäksikään menny. Että en nyt ihan mahottoman harmissanikaan oo.  Muistellaanpa siis taas päivän menyy...

Aamupalalla klo 7 join tietty kahvia ja sen kanssa kaks ruisleipää, levitteen, juuston ja kurkun kera (miten mulla on sellanen olo, että toistan itseäni... )

 

Seuraavat kahvit tuli juotua klo 8.30. Mahdoinkohan siinäki syödä juustokurkkuvoileivän.

Muistaakseni klo 12 maissa söin taas kerran juustokurkkuleivän, viinimarjakiisseliä, kahvia ja suklaapatukan.. Harmitti kyllä tosi paljon se suklaapatukka. Vähän jo ajattelin, että koska söin suklaapatukan, en sitten muuta tänä päivänä enää syökään. Mutta tietenkään en onnistunu siinä päätöksessä. Joskus siinä iltapäivällä join vielä kahvit ja yllätys, yllätys... jälleen kerran juustokurkkuvoileivän!

 

Töistä tultua kävin ostamassa pussillisen kasviksia, omenoita, spelttipuuro- ja 4viljan LUOMUjauhoja. (Tästä oon tosi ylpeä. Nyt voitte taputtaa käsiä )

Sitten kävin tunnin lenkillä tuolla hirmusessa myrskyssä. Vartin ajan juoksin, muun ajan kävelin välillä reppaammin välillä laahustaen. (Oli ainaki siis sykkeen vaihtelua) Tästäki oon aika tyytyväinen itteeni. Olin ihan väsyny ja palelluksissani lenkille lähtiessä, mutta takaisin tultua olin kuumissani ja pirteä. Ja tuossa puol seittemän maissa söin vielä uunimakkaraa salaatin ja ruisleivän kans. Tuo makkara nyt oli vähän hölmö iltapala, mutta kun sitä sattu olemaan viime viikonlopun nuotioretken jäljeltä, niin aattelimpa syyä pois. Ja ohan tuota leipääkin jo tälle päivälle tullu syötyä, ettei sekään niin välttämätöntä ois ollu, mutta kun se oli ihan lähes uunituoretta, niin pakkohan sitä oli maistaa.

Että se siitä paastopäivästä!!