Liiassa pullansyönnissä on se hyvä puoli, että siitä ei tartte keksii rangaistuksia, rangaistus tulee ihan ittestään. Se huono olo. Kyllä oli vaikea saada untakaan illalla siinä ähkyssä. Ja vieläkin turvottaa. Ja on sellanen laiskatönkkö olo. Ei yhtään innostais lähtee ees ulkoileen. Jos oisin vetäny vaikka kasviksia koko eilisen, niin kyllä ois erilailla tarmokas olo nyt. Aamupalaks popsin vielä 2 pullaa. Ja ehkä päivällä tulee vähän suklaapiirakkaa kahvin kans otettua. mut sit se loppuu!!

Kivan paljon olitte jättäneet kommentteja heti aamutuimaan. Luulin ensin, että nyt on taas joku roskapostirobotti asialla, mutta iloinen yllätys, että ne olikin teiltä, sunnuntaiaamun aamuvirkuilta blogikavereilta! Koskahan mäkin oppisin aamuvirkuksi? Työaamuina sitä kattelee haikeena ulos, että olispa vapaapäivä, niin vois lähteä ulkoileen, eikä tuhlaamaan kaunista päivää työpaikalle. Mut sit ku on vapaapäivä, niin arvatkaa, lähenkö aamutuimaan ulos ihanasta ilmasta nauttimaan? No EN, mä nukun!

Mut nyt lähen ihan oikeesti ulos ja pihalle! Heippa!

P.S. Ja keli oli loistavan luistava!! melkein jo mietin, voiko tätä enää liikunnaks sanoakaan, kun sukset liikkuu ihan itestään eteenpäin!!