Huh. Joskus, kun ei oo muistanu käydä kaupassa, tulee kokeiltua mitä kummallisimpia makuyhdistelmiä. Tänään totesin harmikseni, ettei oo mitään mehukeittoa, marjoista nyt puhumattakaan, puuron sekaan laitettavaks. Ei edes hilloa. Jostain syystä kaipaan kaurapuuron sekaan aina jotain makeaa. Muuta makeaa ei ollut kuin hunajaa.. Käviskös se? Sekoitin aamupuuroni joukkoon ruokalusikallisen hunajaa + marjajauhetta, joka on aika väkevää. Huh, mikä yhdistelmä! Hunaja ei sovi kaurapuuron sekaan sitten yhtään!! Irvistellen söin sen "herkkusatsin". Noo, ruuanlaitto on luovaa puuhaa, ja kokeileehan sitä ammattiherkkuvalmistajatkin ties mitä kummallisimpia yhdistelmiä. Vai mitä muuta voi sanoa esim. salmiakkisuklaasta, tai lakritsijäätelöstä? Olikohan vielä olemassa turkinpippurijäätelöäkin, jos en väärin muista? Tai se kammottaa piparminttutuutti, joka maistuu ihan Pepsodent-hammastahnalta! Hunaja-kaurapuuro menee luullakseni aika lailla samaan kastiin näiden kans. Mitä te muut laitatte yleensä kaurapuuron päälle?

Eiisestä päivästä selvisin lisäämättä mitään punaiselle syntilistalle! Se on toisenkin huutomerkin arvoinen asia ! wink Tuonne edelliseen jo kommentoinkin Sarille, että miten pitkä se lista normaalisyönneillä olisikaan, kun Tiukan, Totisen Toukokuun-listastakin tulee näin pitkä, vaikka mielestäni kieltäydyn ihan koko ajan kaikesta. Musta alkaa tulla kohta jo selittelyn mestari, vaikka väliin retkahtelenkin. Hampurilaiselle mua pyydettäessä, muistutan aina tapauksesta, jolloin joku oli löytänyt hampurilaispihvistään madon!! Sillä saan yleensä pilattua koko seurueen ruokahalun, eikä kukaan enää uusi ehdotustaan! Pitsakutsun torjun muistuttamalla myös ikävästä joskus jossain sattuneesta tapauksesta, kun oli selvinnyt, että jonkun pitserian henkilökunta oli etsinyt salaattiaineksia roskiksesta. Viimeksi eilen jouduin perustelemaan, miksi en tuonut tuliaisia karkkitukusta. Selitin, ettei siellä ollut mitään hyvää karkkia (MIKÄ EMÄVALE!!!!) . "Katselin yhtä suklaatarjouspussia, mutta siinä oli suklaat jo ihan harmaantuneita, niin en viitsinyt ostaa. Eikä siellä ollut oikein muutakaan hyvää suklaata." EMÄVALEITTEN EMÄVALE, jota en usko edes itsekään kunnolla...!  Mutta miks kaikki yrittää mua nyt houkutella herkkuihin!! Viaton romaanikin, jota aloin lukea, kertoo suklaatehtaan perustajista, ja tottakai siinä on koko ajan kuvailtu erilaisia herkullisia suklaita. Kirja alkaakin  vielä niin, että "Ota pala suklaata, ja istahda lukemaan!" Pitäisköhän mun seuraavaks ottaa lukulistalle vaikka joku Pupusen porkkanakirja, jos se auttais asiaan parantavasti.

Ja, no, aloitellaan Päivän Menua :

Klo 8 : Kahvi ja 2 ruisleipää (oivariini ja juusto)

Klo 10 : Kaurapuuroa hunajan ja marjarouheen kera (HUH, MIKÄ YHDISTELMÄ!!!!)

Klo 12 : kalakeitto, 2 ruisleipää + oivariini ja juusto, maitoa. Kahvia ja välipalakeksi

Klo 14.30 : kahvi ja näkkäri + oivariini

Klo 17 viinirypäleitä, näkkäri + oivariinia

Klo 18.30 näkkäri + oivariinia

Klo 21 : mansikalla maustettua rahkaa, ruisleipä + oivariini, juusto, tomaatti, pala leipäjuustoa

Ihme nälkä mulla tänään. Vieläkin tekis mieli syödä jotain...
Huomenna viikkopunnitus, mut ei onneks uhkapäivä wink Pitänee kai kohta taas mennä nukkumaan, niiin pääsee pikemmin aamupalalle.