Hohhhoijaa! Jo toisen kerran yllätän itteni täältä blogista huokailemasta, että mitä ihmettä tänään tekis.. Mitä se kuvaa? Oonko tylsä vai saamaton? Vai molempia? Ei sillä, etteikö tekemistä keksis, mutta kun mikään ei HUVITA!

Mietinpä nyt sit eri vaihtoehtoja. Ehkä sit napsahtais kohalleen se päivän innostava tekeminen.

1.  Ulkoilemaan ihanaan auringonpaisteeseen? - Just varotettiin voimakkaasta UV-säteilystä. Ei viitti altistua sille. Sitäpaitsi siellä on liukasta.

2. Kuntosalille? - Kuka näin hienona päivänä viittii hikoilla jossain kuntosalilla. Sitäpaitsi mulla on kurkkuki vähän kipee.

3. Vaihtaa kukkamullat? - Ei huvita, kun siitä tulee niin kaamee sotku. Sen jälkeen on joka paikka ihan mullassa.

4. Heittää matot pihalle ja pyyhkiä lattiat? - Just keskiviikkona sen tein. Ei sentään 2 kertaa viikossa viittis siivota.

5. Siivota loput keittiönkaapit, Sulattaa ja pestä jääkaappi ja pakastin? - PLAAAH, EVVK :P

6. Lähtee kirpparikierrokselle tai kauppoihin katselemaan uusia vaatteita? - No EIIIIII!!! En jaksa lähteä ajamaan autolla mihinkään!!!

7. No entäs imuroida ja siivota auto sisältä? - Hahhah, ei tosiaan kiinnosta!!!

8. No, jotain kivempaa sitten. Vaikka lukea kirjaa? - EIIIII, ei huvita.

9. Nörttäillä netissä? - Ai vielä lisää nörttäilyä? Olipas ehotus, plaah!

10. Syvä huokaus... Toivotonta. En mä keksi enää muuta. Ei näin hankalalle valittajalle voi keksiä mitään viihdykkeitä. Täytyy varmaan sit vaan olla ja yrittää saada päivä kulumaan. - No pah! Tuo oli kaikkein huonoin idea! En aio vaan olla, vaan teen kaikki listassa mainitut! Mikäs siinä olikaan ekana? Ulkoilu? Mut en aio aloittaa ulkoilulla vaan.....!!!