Viime yönä en meinannu saada unta. Oon tullu sillä lailla riippuvaiseks liikunnasta, etten saa unta, jos en oo fyysisesti väsyny.. Ja eilen ei tullu harrastettua mitään liikuntaa..Tänään oli vähän kahtiajakautunut olo. Toisaalta kroppa huusi liikuntaa, toisaalta olin niin väsyny, etten ois millään jaksanu.. Pakotin itteni tekemään vakiolenkkini, josta juoksen sen verran kuin jaksan. Nyt jaksaminen oli aika vähissä, kai lähinnä näitten menkkojen ja vähän viimeöisen valvomisen takia myös. Mut sen jälkeen oli parempi olo, Ja nyt ainaski tuntuis jo siihen malliin unettavan, että jospa ens yö tulis paremmin nukuttua.

Tänään myös siivosin ja istuttelin muutamia kukkasipuleita pihalle.

Nauramaan mut sai myyjäpoika kaupassa. Ostin ostokseni Valintatalosta. Sitten kysyin Sini-keräilymerkkejä. Poika repäisi niitä melkoisen kasan mulle. Tähän asti, kun niitä on yleensä saanu aika niukasti, 1 tai 2 merkkiä kerrallaan... - Oho, taisin sanoa. - Kun kampanja loppuu kohta, poika selitteli. Pyyhkäisi sitten otsaansa. (Taisi olla joku stressaavampi asia kesken) - Mutta älä vaan kerro kenellekään, että sait näitä näin paljon, poika lisäsi sitten kiireesti perään. Sillon mua rupes naurattaan. - En kerro, lupasin, vaikka samalla mielessäni jo mietin, että tästä on ihan pakko kertoo blogissa!  Huvittavinta, että en mä oikeestaan enää niin paljon niitä merkkejä ois ees tarvinnu. Olin ehtiny ostaa jo ekalla rivillä uuden mopin, toisesta rivistä puuttu yks merkki enkä oikeestaa ollu aatellu niillä kaikilla ees ostaa siivousvälineitä. Mutta nyt kun kerta yllättäen tarjoutu tilaisuus, niin otin vielä semmosen hapsumopin ja ikkunanpesuvälineet.Tosin ikkunat sain just pestyä käyttäen  pesuvälineinä ihan  vaan vanhan lakanan revittyjä paloja ja kuivauksessa sanomalehteä. Kotona laskin, että niitä ylimääräisiä merkkejä on mulla vielä jotain 40  Ja ohan niissä keräilyaikaa vielä 15. äivään asti. Tarttiskos joku Sini-keräilymerkkejä?? Jos tarttee, niin täältä pesee!

Ai niin, tärkein meinasi unohtua mainitakin. Tänä aamunahan oli punnitus! Aamupaino oli tosiaan kilon vähemmän ku viime viikolla. Senhän kyllä aamulla tänne kyllä merkkasinkin.

Sellasta!

Jaa, joo Päivän Menu :

Klo 7 : aamukahvi ja pieni ruisleipä+levite ja juustopala

Klo 9 : Kahvi ja 2 pims-keksiä

Klo 12 : Savukalaa, pieni ruisleipä + levite ja juusto, jugurtti, omena

Klo 14 : Kahvi ja munkki (ei possumunkki!)

Klo 15 : Pieni vaivainen Virvon-suklaapatukka

Klo 16.30 : Pieni Jim-suklaapatukka

Klo 20 : Jugurtti

Aika esimerkillinen ruokavalio, vai mitä!?