Aamupunnituksessa paino oli siis pysynyt viimeviikkoisessa. Hienoa! Sen jälkeen mun päivä on mennytkin vähemmän hienosti syömisten kans...

Ensinnäkin sorruin ostamaan voisilmäpullia töihin. Pitihän nyt pullamyyjää välillä vähän ilahduttaa, ettei se raukka turhanpäiten oo aamuyöstä noussu leipomaan. Ostin myös ruisleivän sijaan vehnäpatongin, jonka söin töissä KOKONAAN. Sen kans söin kanariisisalaattia. Kotiin tultua söin 3 semmosta surkeenpientä jäätelöauton minipuikkoo (vastaa yhdessä varmaan n. yhtä jäätelötuuttia) sekä 3 vaniljatäytekeksiä. Paha paha, että menin avaamaan sen keksipaketin. Keksipaketit säilyy kaapissa viikkotolkulla, jos ei erehdy vahingossa avaamaan. Sitten paketti tyhjeneekin äkkiä.

Eli tuli sorruttua syöminkeihin. Ja nyt koko ajan mietin, että koittaisko houkutella täks illaks vieraita..? Se antais nimittäin tekosyyn tehdä ryöstöretki pakastimen puolelle ja kaivaa sieltä esiin toskakakkua ja viimesetkin jäälauttaleivoksen palat.

Ensimmäinen ajattelemani vieras ei jaksanut lähtee, ja enempää en jaksanukaan alkaa kutsumaan. Istahdin lukemaan kirjaa. Ja kirjaa lukiessa tulee aina niin mieleen, että pitäisi samalla syödä jotain herkkua. Niin tuli samalla napsittua vielä 6 vaniljatäytekeksiä..blush Se oli vahinko!!!