Aamu-unenpöppyröissä vielä selailin jotain lehtiä. Äkkiä eteen tuli otsikko, joka sai minut hätkähtämään. "Kahden kohdun kautta maailmalle". Täh! Mikä tapaus tämä on?? Miten se on mahdollista? JYMYUUTINEN! Sensaationälkäisenä aloin lukea juttua tarkemmin. Äsh, se olikin "kahden kodin kautta maailmalle.." Ihan tylsä. Jätin lukemisen sikseen.

Iltapäivällä kirjastossa innostuin löydettyäni kirjan : Putkityöt - tee se itse. Jes! Vihdoinkin on tehty jokamiehen putkityöopas. Ei tarvitse enää yrittää kissojen ja koirien kanssa jälestää kiireisiä putkimiehiä! Mutta taas kerran sain pettyä. Kirja olikin vain Puutyöt - tee se itse. Jopahan nyt! Nälkä kai se jo näköä haittaa, kun kaiken noin väärin luen. Onko kenellekään muulle sattunu tollasia hassuja lukivirheitä, vai onko Possumunkki ainut väärinlueskelija?

 

En mä sitten kuitenkaan lähteny Helsinkiin jättiläishampurilaista syömään Tyydyin ihan kaupan ruispaloihin juusto-kurkkusisuksella. Tarkemmin kerrottuna tässä koko Menyy :

Klo 9 Aamukahvi + 2 ruispalaa, päällä oivariinia, juustoviipale ja kurkkua

Klo 10.45 Puuro, 2 ruispalaa, levite, kananmuna, kurkkua, maitolasi

Klo 12 Kahvi

Klo 15 Kahvi + 2 ruispalaa, levite, kurkku, kananmuna, jugurtti

Klo 20 viinimarjakiisseliä

JA VIELÄKI MASU VÄITTÄÄ, ETTÄ ON NÄLKÄ (että en tiiä, tekiskö mulla ees tiukkaakaan vetää naamaan Helsingin suurin hampurilainen, ehkä tilaisin vielä jälkkäriks pehmiksen ) MUTTA EN AIO KUUNNELLA SEN MURINAA!!!

 

Liikunta on jääny tänään aika vähille. Aamupäivällä ulkoilin kävellen 20 minsaa. Tietty vielä ehtis ulkoileen, mutta siellä on pakkanen ja mua väsyttää...