Viikonloppu hurahti melkein kokonaan tien päällä. Taukopaikoissa tuli mennen tullen pysähdyttyä. Menomatkalla ABC:lle täyttämään pissapoikia. Samalla tuli mentyä Heselle, muuten olisin valinnut syöntipaikaksi terveellisemmän Subwayn. No, eipä oo Hesellä aikoihin tullu syötyäkään, mutta nyt söin ja kunnolla. Nimittäin oikein KERROSATERIAN!!!!

Paluumatkalla pysähdyin makeistukun kohdalla. Ihan sattumalta tietysti ;) Siellä minut pelasti herkkusatsilta onneksi joku suuri bussilastillinen nuorisoa. En saanu ees maistiaismakeista :( josta loukkaannuin tosi pahasti myyjälle. ;) Kaikille muille tarjos, paitsi ei mulle. Lastasin kuitenkin sylin täyteen suklaarasioita. Lahjaksi ja vierasvaraksi tietysti. Ei kai kukaan kuvitellu, että itse olisin niitä syöny?? En tietenkään...(Eiks sormet ristissä selän takana tarkottanu sitä, että saa juksata?) Mutta sitten koko bussilastillinen nuorisoa rynni tiskille, ja Possumunkilta meni hermot. Totesin mielessäni, että pitäkää karkkinne, nakkasin ne takaisin hyllylle ja poistuin tyhjin käsin karkkitukusta!!! Voitteko kuvitella??

Nyt mietin tämän jutun otsikkoa? Laitoin jo otsikoksi "Kerrosateria", mutta kyllä "Tyhjiin käsin karkkitukusta" kuulostaa sittenkin paljon hienommalta ;) Kaikkihan ei välttämättä ees lue koko juttua, joten kyllä otsikolla on vaan hirmuisen suuri merkitys. Jos jätän otsikoksi "Kerrosateria", niin kaikki tietää lukemattakin, että oon sortunu. Sensijaan , kun nyt vaihdan tilalle "Tyhjin käsin karkkitukusta", kaikki tietää kertoa, että Possumunkki on nykyään niin esimerkillinen, ettei löydä karkkitukusta sitten mitään ostettavaa ;)

ENKÄ PELANNU TÄNÄÄN MITÄÄN!!!