Päivän huvittavin juttu tänään oli mun kouraan torilla isketty vaalimakkara!! Enpä oo ennen moista nähny. Sai hymyn huulille. Taidan laittaa vitsin eteenpäin ja viedä ton pienenä hupituliaisena jonnekin. Päiväystäkin näyttää olevan pitkälle kesäkuuhun.

Tänään oli punnitusaamu. Näytti puolisen kiloa vähemmän ku viime viikolla. Nyt illalla näyttää taas puoli kiloa enemmän. Tässä vaiheessa mulla yleensä iskee aina stressi, että miten kummassa saan taas ens viikoks vähenemään. Nyt ois paljon pelissä, sillä seuraava alaspäin heilahdus vie painon uudelle, pienemmälle kymmenluvulle.

Eilen tuli käytyä kylpylässä uimassa. Ylellistä. Mutta suihkussa säikähdin yhtäkkiä, kun huomasin jonkun paksun matamin tuijottavan peseytymistäni. Koitin tuijottaa tuiman paheksuvasti takaisin. Sitten hoksasin, että sehän on peili. Oon aina inhonnu sanontaa "Kato peiliin!" En tykkää peiliinkatsomisesta. En varsinkaan aataminasuisena suihkussa! Tykkääkö joku muka katsella peilistä peseytymistään, vai minkä ihmeen takia suhkun viereen on ängetty peili??? Onko se olevinaan hienoa? Muuten nautin reissusta. Ulkoaltaassa polskutellessa kadotin ajantajuni kokonaan. Rinkeli oli jo ajat sitten tullut pois altailta ja melkein jo ehti laittaa henkilökunnan hälytystilaan mun hukkumisen takia...

Tänään on väsypäivä. En jaksais mitään. Tarkotus ois silti siivota ja lähtee kuntosalille vielä illalla. Katsotaan.

Joudun vielä tunnustamaan, että oon syöny tänään munkin ja pullaa. (Pakko ottaa, kun tarjotaan) Ja karkkilakkokin tuli rikottua yhdellä pienellä suklaamunalla, vaalikarkilla ja aika monella, ihanalla vaahto-tuliaiskarkilla. Ne oli ihan liian hyviä. Ei voi mitään!

Päivän positiivisuudet :

+ Nukuin pitkästä aikaa yön hyvin

+ Sain ilmaisen vaalimakkaran

+ Kaupassa oli 50-70% ale, ja tein edullisia ostoksia

+ Sain herkutella nami-karkeilla

+ On kiva muistella eilistä kylpyläkäyntiä

+ Paino oli ees aamulla puol kiloo vähemmän

+ Tuli äänestettyä

+ Kevät tulee kohisten

+ Linnut laulaa ulkona

+ Pyykit pyörii koneessa

+ Suunnittelen edes mielessäni siivousta ja kuntosalilla ehkimistä. (Hyvin suunniteltuhan on jo puoliksi tehty, joten voin katsoa jo puolet treenistä tehdyksi)