Jess, tää tuli kuin tilauksesta  ; - Kansallinen Epäonnistumisen Päivä! Tiesittekö, että tänään on semmoinen? Muuten olisin tietty laihtunut vähintään 2 kiloa viime viikosta, mutta koska vietän Kansallista Epäonnistumisen Päivää, niin on suotavaa tietty epäonnistua myöskin laihdutusyrityksessään. Siitä johtuu tuo yksi ylimääräinen kilo. No, punnituspäivähän oli tosin eilen, mutta koska kerkisin tilannetta päivittämäänkin vasta tän päivän puolella, on sopivampaa listata plussaa kuin miinusta. Ja asiaan kuuluu, että Kansallisena Epäonnistumisen Päivänä ei virheistä rangaista, joten en toki itseänikään rangaissut, päinvastoin!!

Tänään olen viettänyt rentoutumispäivää. Tänään, vapaapäivänä, vietin aamupäivän kylpylässä polskutellen. Menin sinne ihan yksin, ikiomassa seurassani. Ja nautin. Joskus rentoutuakseen tarvitsee hyvää seuraa, joskus taas sitä omaa aikaa itselleen, ajatuksilleen, vailla seurusteluvelvollisuutta. Tänään oli sellainen fiilis. Lämmin ulkoallas merinäköaloineen vallankin oli aivan vertaansa vailla. Porealtaassa kelluessa tuli mielikuva, kuin olisin vauva, joka kelluu kohdussa. Olisin voinut nukahtaa siihen. Uituani söin kylpylässä keittolounaan, sekä ostin pari rentoutuslevy kotirentouksia ajatellen. Ja huolet unholaan jääköön!

Pullakaffet kahdella pullalla nautin vielä kotona. Niihän tekee toki epäonnistunut laihduttaja. Ja lupaa tietty aloittaa aina ens viikolla uudestaan.

Aika onnistuneesti vietetty Kansallisen Epäonnistumisen Päivä, vai mitä tuumitte?!