Enpä voi edelleenkään kehua terveellisellä ruokavaliolla ja lujalla itsekurilla... Paras ku jätän mainitsematta koko eilisen ja tän päivän menun, ja todennäkösesti huomisenkin, sillä huomenna on taas tulossa vieraita..

Eiliset kutsut meni ihan kivasti. Karppaaja-vieras ei tullukaan,  mutta leipäjuustot, pähkinät ja marjat katos silti pöydästä, että ei ne hukkaan menny. Tarjoilut meni sillä lailla nappiin, että kaikille riitti ja jäi vähän ylikin, muttei liikaa. Sipsikippo tyhjeni onneks niin hyvin, etten kerinny syömään niitä ku korkeintaan kourallisen. Suklaakakkua jäi jokunen pala. Aamukahvilla söin sitä 3 palaa..

Että syömsiten puolesta oon taas retkahtanu, tai oikeestaan en oo ees yrittäny sääännöstellä enkä syyä terveellisesti. Mutta yhen edistysaskeleen voin tähän kertoa. Tänään rikoin oman ennätykseni siinä, minkä matkan jaksan yhtäjaksosesti juosta. En tiiä matkamäärää, mutta yleensä oon ainaki 3 kertaa kävelly välillä sillä matkalla, jonka nyt juoksin yhteen menoon. Tää oli iloinen yllätys mulle!