Possumunkki on aina sanonu, että ei oo yhtään jouluihminen. Joulu on sellasta hössötysaikaa. Possumunkki ei jaksa sitä. Sitäpaitsi uus joulu tulee aina ihan liian äkkiä. Ei ehdi yhtään valmistautua. Ensin on kesä ja helle, ja sit yhtäkkiä Joulu! Ihan hölmöä! Possumunkki ei ainakaan odota yhtään joulua.

Se on ihan sattumaa, että Possumunkki alkaa näihin aikoihin iltaisin sytytellä kynttilöitä. Ihan sattumaa, että joulukortitkin on kohta jo mietittynä. Ihan sattumaa, että joululahjatkin alkaa olla jo mielessä. Ja ihan sattumaa, että mieleen juolahtaa jo joulusiivoukset ja joulukalenterit. Ihan sattumaa sekin, että kirjastosta osuu silmiin kaikki joulukirjat ihanine kuvineen. Ja sattumaa sekin, että netissäkin alkaa selailla jouluisia juttuja ja blogeja. Tänäänkin osui silmiin jo heti ainakin parikin jouluista blogia, jotka Possumunkki laittoi seurantaan. Toisesta niistä löytyi ihana arvontakin. Ottakaahan osaa :

http://joulun.aika.vuodatus.net/blog/3046338/arvonta/

Ihan vain huvikseni sen tänne liitin, siltä varalta, jos täältä löytyis joku hassu jouluihminen! Possumunkkihan ei, kuten sanottu, suinkaan sellainen ole!