Ilmoja pitelee! Eikä lämmin luita riko. Juu.. Kesä on kiva. Lämminkin on ihan kiva. Helteestäkin vois melkein pitää, mutta valitettavasti joudun silti joka kesä myöntämään, etten kuitenkaan ole ihan auringon kaveri. Niin kävi taas tänäkin kesänä.

Lauantaina tuli oltua lähes koko päivä ulkona. Ihan jopa nautinkin auringosta silloin. Iltapäivällä huomasin kyynertaipeissani pientä ihottumaa. Allergiareaktio muistutteli olemassaolostaan. Ei se niin pieni vielä mitään. Nyt helteen jatkuttua useita päiviä, on ne kyynertaipeen ihottumat muuttuneet punaisemmiksi, isommiksi ja huomiotaherättävimmäksi. Tänään ei kuulunutkaan kommentteja "oot laihtunu" vaan : "Mitä kamalaa ihottumaa sulla on käsissä?!" Nyt illalla alkoi jalkoja kirvellä ja kihelmöidä. Huomasin siellä samaa ihottumaa. Ja nyt alkaa jo vähän joka puolelta syyhyttää. Ihottuma on vissiin levinnyt jo ympäriinsä. 

Se on niin ikävää, kun se aluks kutisee, sit kirvelee, joskus vaatteetkin ihoa vasten tekee jo kipeää. Ja sit se on vielä ruman näköistä!!!

Tuon ihottuman ja kuumuuden takia en saa helteellä myöskään koskaan nukuttua kunnolla. En osaa nukkua kuumassa.

Että aika ikäviä kepposia tuo armas aurinkoinenkin välillä saa aikaan.

 

**

Ai niin. Sorry. Unohdin.  Suomen Laki : Pykälä 0000 : "Täten julistetaan helteestä valittaminen kielletyksi, koska talvella on kylmä. Jokainen katsokoon velvollisuudekseen nuhdella tähän rikkomukseen syyllistyviä sanomalla vihaisesti : Kuulepas, nyt ei saa valittaa, kun on kerrankin lämmin!"