Koitan taas saada paremmin kiinni terveellisestä ruokarytmistä. Pitkästä aikaa syön puuroa. Se on PAHAA! ehkä siksi, kun ei ollu oikein mitään hyvää siihen päälle laitettavaa. Hädissäni iskin puuron päälle vadelmahilloa, eikä se peittäny pahaa puuron makua.
Eli päivän menu alkoi näin :

Klo 8.30 : Kahvia ja sämpylä

N. klo 11: Puuroa ja vadelmahilloa

Jatkan nyt illalla, kynttilä tunnelmanvalossa... Melkein jo jouluisin ajatuksin...Näin pimeinä syysiltoina tulee väkisinkin jo tonttuajatukset mieleen. Joululahjoja...
Mutta päivällä ei ihan kovin joulusta ollut. Kesän tuntua pikemminkin. Aurinko paistoi. Ruoho vihersi. Merikin kimalteli meren rannassa käydessäni. Se oli aikas ihanaa..

Merenrannalta palatessa jouduin yllättäen keskelle perjantairuuhkaa, tietöitä ja outoja tietyö-liikennejärjestelyjä. Oli liikenneympyrä tietöiden keskellä. Ja punaisin heijastinkepein merkitty esterata sinne liikenneympyrään. Koitin puikkelehtia sitä esterataa pitkin ympyrään. Ja en tiedä, miten se tapahtui... Toinen keppireitti lähti vasemmalle ja toinen oikealle... Käännyin vasemmalle.. ja yhtäkkiä olinkin menossa ympyrään siltä radalta, josta vastaantuleva liikenne tuleekin ympyrästä pois. Keskellä kaaosta siis.. Enkä tienny, miten pääsen mukaan siihen karuselliin tai alta pois, ennenku muut karusellilaiset ajaa mun päälle. Siihe varmaan oisin jäänyki saarroksiin, jollei kiltti rekkamies ois mua pelastanu viittomalla, että tuu tänne vaan, pääset tosta mun edestä. Se rekkasetä oli aika kiukkusennäkönen. Sennäkönen, että se mielessään mutisi, kuinka kaikenlaisille törpöille sitä ajokortti annetaankin. Mutta nostin kättä ja väläytin niin kiitollisen hymyn, että sen pitäis jo sulattaa kiukkusimmankin ruuhkakuskin viha pois. Pääsin siis mukaan pyörylään ja pyörylästä pois, ja siitä olin tavattoman ilonen!!

Ja Päivän menusta sen verran, että jospa puhutaankin siitä joku toinen päivä ;)