Jenkkakahvakuulan toive toteutui. Eli viikon kuvadieetti alkoi nyt.Mitä siis pitikän tehdä?

"Pidä viikon kuvadieetti, eli kuvaat viikon ajan kaikki syömisesi ja laitat kuvat blogiin. Kuvan yhteyteen kuvatekstiksi aterian tai välipalan sisältö sekä kellonaika, jolloin kuvatut ruoat on nautittu."

No tässä tulee eka päivä :


Aamupala klo 6.30

ruokia+001.jpg 
a kuvassahan näkyy kupillinen maitokahvia, sekä ruisleipä jossa oivariinia, salaatinlehti, 2 siivua juustoa ja pari kirsikkatomaattia
 
Klo 9 :  kupillinen maitokahvia, tai meniköhän parikin? Ks yläkuvasta kahvikupin kuvaa ja kuvittele 2 sellaista tähän ;)
 
ruokia+003.jpg
 
Ja tässä on sitten ateria n. klo 11 jälkeen. Kaikki tunnistanevat kuvat ruokalajit. Kysykää jos epäselvää!

Klo13 Kuppi kahvia (ks taas edeltä yksi kuva ylöspäin) ja karjalanpiirakka (tiedättehän semmoinen rypytetty vaalee piiras, jossa riisipuuroa. Unohdin kuvata.)
 
ruokia+005.jpg

ruokia+006.jpg

Klo 14:30 2 kuppia kahvia (ks edeltä) ja purkki viiliä

ruokia+007.jpg

ruokia+009.jpg

 

Klo 19:30 : Ensin marjasoppaa jäätelösilmällä ja sit tollane superterveellinen ruisleipä.
 
 
 
Tässä ekan päivän ruokakuvat. Koitan saada päivitettyä tätä joka päivä. Alkuviikosta joskus katkeaa pariksi päiväksi, mutta korvaan ne jatkamalla, kun tuun reissusta.
 
No niin, kuka epäili, etten viittis tätä tehdä?! Hahah, nytpäs näitte, että kyllä Possumunkki ennen suklaan syö kuin sanansa!
 
Ja vielä varmemmaksi vakuudeksi kudoin tänään pari kiekkaa myös rangaistuslapaseen, joka myös edistyy huimaa vauhtia. Kas tässä todiste :
U H U P S! Se onkin kadonnut kuvakansiosta. Vaikka kyllä mä sen muka niin olin tallentavinani. Ja ihan takuulla kudoin Yhdelle puikolle oli ilmestynyt yksi ylimääräinen silmukkakin, mutta tein siitä lopun!

Tänään teillä ei siis ollut onni nähdä kuvaa lapasesta, , mutta kyllä sekin täällä vielä kerran nähdään. (Ehkä...)