Käykö ikkunapesu kuntoilusta? Kuluttaako kaloreita? Väsyttämään se ainakin pisti, yhtä lailla kuin liikunta. Tänään iski semmonen vimma, että piti ikkunat pestä Olipa illaksi muutakin tekemistä kuin notkua jääkaapilla! ;) Aika tiukille veti, että ehdin homman loppuun ennen pimeää ja yöpakkasta. Viimeisimmät ikkunat meni jo aika arvuutellen, kun ei enää selkeesti nähnyt lasin läpi. Huomenissä aurinko sen sitten paljastaa,onnistuinko.

Pesin myös verhot, silitin ja nostin sitten ikkunaan kuivumaan. Possumunkin patentti ; jos ei ole kunnollista verhonkuivatustilaa, nin kuivaa ne ikkunassa paikallaan. Ja toinen patentti ; verhoja ei tartte ommella oikeanmittaisiksi. Voi tehdä yläosaan silitysraudalla taitoksen ja laittaa siitä vaan verhoklipsuilla kii. Kukaan ei huomaa, ettei niitä oo ommeltu!

Tyhjensin myös vuodevaatekaapeista vanhoja peittoja, petauspatjoja ja lakanoita löytöeläinkotiin hyötykäyttöön. Kiva ajatella, etteivät mene roskiin, vaan joku eksynyt hauveli saa niistä vielä hyvän pedin.

Koitin siis valmistautua aamulliseen punnitukseen kuluttamalla energiaa siivoamiseen ja olemaan sen ajan syömättä. Urakan päätteeksi kyllä söin puoli purkkia raejuustoa ja purkin ananasta. Ananas oli yllättävän mautonta, eikä oo vielä ees pissittäny. ei kai se ollu huonoa? Eli huomiseen ja punnitukseen, onneks ei oo eineslihapullapunnitus vielä kuitenkaan!