Tänään oli shoppailupäivä. Ikeassa tuli sorruttua 50 sentin pehmikseen. Hyvää oli! Mutta nyt illansuussa huomaan harmikseni ajattelevani karkkia.. Miten hyvältä se maistuisikaan!! Mutta enpä lähekään ostamaan. Lällää! ;P

Tänään on taas vaihteeks hurja väsymys. No toivottavasti tulee sitten nukuttua hyvin ja on huomenna pirteä ja täynnä tarmoa ;)!  Päivän onnistumisena voin mainita, että tuli siivottua roskiskaappi. Olikin totisesti siivouksen tarpeessa. Osa keittiön lattiaakin tuli siinä samalla siivottua, kun onnistuin kaatamaan mäntysuopapesuainepullon lattialle. Hulvahti aika paljon!! 

Harminaiheina harmittelen, etten alkutalvesta osannut sanoa puhelinmyyjälle ei. Nyt rupes sitten tulemaan Kotivinkki, jota en edes jaksa lukea. Selasin vaan nopeasti läpi uusimman numeron. En yleensä tykkää lukea kuvalehtiä. Viikonlopun sanomalehti riittää. Lisäksi tulin heittäneeksi roskiin kauppakuitin, vaikka sen kans ois päässy osallistumaan johonkin arvontaan. Ties mikä hieno palkinto meni sivu suun!!

Kellonpatterin muistin onneksi ostaa. Ja hauska sattuma ; Kun laitoin uuden patterin paikalleen, ja aloin laittaa kelloa aikaan, huomasin sen olevan pysähdyksissä juuri sen oikean ajan kohdalla. Eli 10 vailla 5. Tosin en nyt ihan satavarma siitä oikeasta ajasta ole. Täällä näyttää yleensä kaikki kellot aina eri aikaa... Vaikea tietää, mikä niistä on oikeassa.  Torkuttatteko te muuten aamulla herätyskelloa? Mä en! Mun mielestä se on oikein itsensä kiduttamista. On juuri pääsemäisillään uneen, kun kello soi uudestaan. Mua harmittaa aina, jos vahingossa herään vaikka puol tuntia tai vartti ennen kellonsoittoa. Sillon ei ihan vielä haluais herätä, mutta tietää ettei nukahtaakaan kannata, koska sitten taas herääminen on entistä tuskallisempaa. Tänä aamuna heräsin vartti ennen kellonsoittoa. Harmitti, mutta toisaalta sainpa sitten aamutoimet nopeammin tehtyä.