Tänä aamuna sadepilvet oli väistyneet. Aurinko herätti hymyilyllään. Ilma oli kaunis, mutta kylmä. Auton ikkunatkin näyttivät olevan jäässä. Linnut lauloivat silti, ja pikkuhiljaa aurinkokin alkoi lämmittää. Aamupalan syötyäni suunnistin metsäpolulle.


                                                         

Ihan hiljaa kävelin vaan. Kovin kauas ei metsäpolkua viitsinyt kulkea, sillä metsässä oli vielä kovin märkää. Saappaat olisi tarvinnut.

Tänään mulla on aikomus pitää kevyt päivä sekä liikunnan että syömisten suhteen. Tosin se pahe, johon silloin helposti sorrun, on napostelu! En muka syö mitään, mutta huomaamatta tulee napattua keksi tai pikku voileipä. Ja sehän se on kaikkein pahinta. Mut koitan nyt lopun päivää pitää itteni napostelulta kurissa... Koitan...

Päivän menu :

Klo 7.30 : Kahvia, 2 vaaleaa leipää + oivariinia, juustoa, kurkkua, muutama gluteeniton kolakeksi

Klo 11 :  Puuroa, mehukeittoa, 2 vaaleaa leipää, päällä oivariinia ja juustoa, khöm....muutama kolakeksi

Eilen ostelin salaattiaineksia, joten päiväksi ois tarkotus tehdä salaattia, ja syödä kevyesti sitä... Katsotaan, miten käy!!!wink

Klo 13.30 : Nyt tein sitten salaatin. Siihen tuli lehtisalaattia, kurkkua, tomaattia, ananasta (tuoreesta hedelmästä), viinirypäleitä ja salaattijuustoa. Keitin myös kananmunia. Tässä mun ateriatarjotin :

                             
Klo 17 : Kahvi ja pieni pullapala

Klo 18.30 samanverran salaattia kuin yllä
 
Klo 19.30 kylässä lättykahvit

ja nyt klo 21.25 iltapalaksi pala ananasta.

Ja jokohan se ois tässä?!