Hurja väsymys! En oo jaksanu tänään oikein mitään.Aamulla kävelin torille ja takaisin. Sieltä tuli ostettua metrilakuja, jotka tuli ahmittua ja nopeasti!! Pullaa ostin myös, ja sitä tuli syötyä kahvin kans. Oisko nyt viikon herkkunälkä tyydytetty? Tällä kertaa on ainaki siitä erikoinen olotila, että ei tee yhtään mieli karkkia. Uskokaa tai älkää!

Liikuntaa en oo jaksanu harrastaa juuri yhtään. No kävelinhän mä torilla ja kaupassa, kyllä siitä muutama kilsa tuli. Ja äsken kävin vähän tervehtimässä aurinkoa tuolla peltotiellä. Hieno ilma siellä onkin. Ja ehkä siivouksenkin vois laskee liikunnaks. Saa siinä ainakin enemmän liikuntaa, ku koneella istuessa.

Torilla hurahdin tas ostamaan uutta lankaa, kun oli niin hienonväristä ja aitoo pässinpökkimää suoraan tilalta. Ihme lankavillitys mulla. No jos ne kaikki neulon lapasiks, niin kai se jo kokemuksen voimasta rupee joskus sujumaan.

Kansanedustajaehdokkaitten ilmaissälää tarttu myös mukaan. Hunajanäyte, karkkeja, kalenteri kynä ja tulitikkurasia. Tulipa siis politiikkaakin tänään harrastettua.

Ruuaks tein punajuurilaatikkoa. Jotain hyvää siis tänkin päivän menussa. vaikka se muuten aika hurjalta kuulostaakin :

Aamulla : Kahvi ja ruisleipä

Aamupäivällä : Karkkeja sieltä täältä eri vaalikojuilta

Päivällä : Iso pussillinen lakuja

Iltapäivällä : Punajuurilaatikkoa

Myöhemmin iltapäivällä : Kahvi ja pulla

Illalla : ÄHKY OLO