http://villiviinivaralla.blogspot.com/

Alkajaisiksi mainostan täällä Villiviinin arvontaa. Saan siitä nimittäin yhden lisäarvan itselleni  Toisaalta jokainen uusi kilpailija vähentää mun mahdollisuuksia voittaa Mutta toki suon voittomahdollisuuden jokaiselle omalle blogilukijallenikin. Taidanpa samalla luvata, että sitten jos saan vielä 10 kg tästä painosta pois, laitan itsekin arvonnan teille kannustajani! Että tsempatkaahan edelleen mua, kuten ennenkin.

Tää aamu oli tarkoitus aloittaa lenkillä, mutta aamulla ei ollutkaan yhtään lenkkifiilis. Oli niin sumuista ja koleaa. Enemmän teki mieli uimahalliin, joten lähdin sinne. Se oli just nappiajoitus. Koko uimahallissa ei nimittäin ollut vielä ketään muita siihen aikaan. Vähän oli mahtava saada kaikki altaat omaan yksityiskäyttöön!! Ulkoaltaassakin kävin. Ulkoaltaan veden lämpötila oli jo +9. Pian ne uimavedetkin siitä lämpenee! Muutaman kierroksen ehdin uida tosiaan ihan yksin. Sitten rupesi tulemaan porukkaa. 1000 metriä ehdin uida ennen töihinmenoa.

Ruuan puolesta olen koittanut pitää viime hetken niukistelupäivää ennen huomista punnitusta. Nyt on NÄLKÄ, mutta enpä syö enää mitään! Katotaan auttaako viime hetken laihdutusherääminen. Tänä aamuna vaaka näytti just samaa kuin viikko sit. Jännään ja toivon, että saisin vaakan edes vähän alaspäin huomiseksi heilahtamaan

Päivän Menu :

Herättyä : Kuppi kahvia

Klo 11 : Kananrintapala + salaattia, ruisleipä, levite, juusto, marjakiisseliä

Klo 13 : Kuppi kahvia + pieni kakunpala, porkkana

Klo 15 : 2 kuppia kahvia, ruisleipä, levite, juusto, pieni kakkupala

EIKÄ SITTEN MUUTA!!

Päivän onnistumiset :

+ Kävin aamu-uinnilla

+ Sain uida rauhassa, tyhjässä hallissa

+ Nyt illalla sumu ja harmaat pilvet on kadonneet pois auringon tieltä

+ SAIN KOVAN TYÖN JÄLKEEN UUDEN LASKURIN TÄNNE ASENNETTUA!! (Kun entinen teki lakon)