Harrastatteko te kirppareita? Possumunkki aina välillä. Ehkä n. muutaman kerran vuodessa. Joko myyjänä tai asiakkaana. tai molempina. Useinkaan kirppismyynnillä ei tuu juurikaan rahaa saatua. Tai mikä tulee, se menee jonkun toisen kirppispöydälle. Jos riittääkään. Ja kotiinlähtiessä on omien myymättä jääneiden lisäks kassillinen toisilta ostettua. Että se siitä kaappityhjennyksestä, ja minnes ne uudet kotiinkannetut roinat saa mahdutettua!

 

Tässä kerran yhdeltä myyntipöydältä osui silmiin ihanan pirtee paita. Kirkkaankeltainen paita, jossa erivärisiä pallukoita. Just Possumunkin tyyliä. Kokeilin sitä päälle ja se oli vielä just sopiva kokokin. Kerta kaikkiaan loistolöytö. Ostin sen kiireesti, ennen ku joku muu nappaa sen. Ja palasin tyytyväisenä kotiin ihailemaan uusinta kirppislöytöä.

 

Vasta kotona peilin edessä tuli kumma mielleyhtymä, että tän paidan oon nähny ennenkin! Samassa hoksasin, että se oli se sama paita, jonka viimeks just itte myin kirpparilla. Ja syynkin muistin samassa paidanhelmaa katsoessani. Paita oli niin helposti rypistyvää kangasta, että nolottaa pitääkin, eikä sitten taa koko ajan jaksa olla silittämässäkään. .. Oli ostajakin ilmeisesti kyllästyny pitämään rypistyväistä paitaa, kun toi sen uudelleen myyntiin.

Tulipa sitten ostettua oma, vanha paita kirpparilta. On kai jo korkeamman asteen kierrätystä, kun kierrätystavara lähtee toiselle kierrokselle!