Eipä tätä päiväkirjaa kovin moni miespuolinen taida lukea... Jos sattuu lukemaan, niin tän jutun kohdalla kannattaa ehkä vähän ummistaa silmiä. Ei sillä, että tässä mitään sukupuolisortoa olisi tarkoitus harrastaa. Tää nyt menee vaan vähän sellaiseksi, miten sen nyt sanoisi, naisten jutuksi, joka voi vaikka vähän punastuttaa...

Possumunkilla oli vapaapäivä. Lyhyesti sanottuna se meni hiihtäessä, pyykätessä, kaupassa ja leipoessa. Hiihtolenkin jälkeen oli sellainen rento kotifiilis. Oli hyvin mukavat kotihynttyyt päällä kotihommia touhutessa. Ei edes rintsikoita!

Niin sitten Possumunkki lähti vielä illansuussa jumppaan. Ajaa körötteli rauhassa. Yhtäkkiä melkein jo perillä Possumunkki hoksas, että ei muistanu laittaa lähtiessään rintsikoita!! Rento kotiolo jäi päälle. Ei siinä mitään, mutta ilman rintsuja ei kerta kaikkiaan voi mennä jumppaan. Kuvitella miten tissit hyppis siinä vapaana paljon kovempaa vauhtia, kuin Possumunkki ikänään... Ois nolooo!!! Aikakin oli jo aika tiukilla. Pitikö jättää jumppa kokonaan väliin? Possumunkki mietti, että hyvällä onnella vois ehtii vartissa ostaa uudet rintsut  ja ehtii vielä jumppaan. Harmitti nimittäin väliinkin jättää, kerta varta vasten oli lähteny.

Siitä alkoi sitten kilpailu kellon kans. Että pitikin osua liikennevaloissa punaisiin ja että ne olikin sitten kauan punaisena! Että p-paikalla olikin sitten törppöjä autoilijoita, kaikki Possumunkin tiellä! Että kaupan automaattiovetkin aukesi niin hitaasti! Että rintsikat olikin sitten kaupan kauimmaisessa nurkassa! Että kaupasta ei löytynyt edes pukukoppia, vaan piti ostaa summamutikassa! Että kassajonot olikin sitten pitkiä ja kassat hitaita! Että p-paikalla oli taaskin törttöjä ja hitaita autoilijoita estämässä Possumunkin nopeaa jumppaan pääsyä.

Mutta kaikenkaikkiaan,Possumunkki kerkesi kuin kerkesikin ajoissa jumppaan ja pukuhuoneessa laittamaan uudet summamutikassa ostetut rintsut päälle. Ihan sopivatkin ne oli. Jumpatessa olkaimet hiukan välillä meinas tippuilla, mutta aina niillä yks jumppa mentiin. Ja jatkossahan niitä voi pitää jossain hieman vähemmän vauhdikkaassa menossa.

Mitä syömisiin tulee... Kaikkea väärää ja liian paljon...!!!

P.S. vielä yks naisten juttu...Jos jumpassa on miesohjaaja, niin miten kehtaa mennä jumppaan, sillon ku on menkat...?