että täällä ei oo näkyny pitkään aikaan roskapostirobotteja, niin eikös tänään ollu mokomilta jo monta kommenttia täällä!! Tiedättekö muuten, pääseekö mitään kautta enää poistamaan robottien kommentteja, jos ei oo hoksannu ajoissa valita kojelaudalta "halinnoi kommentteja"? Usein tulee klikattua vaan "tarkastele kommentteja" ja sitä kauttahan niitä ei pääse poistamaan?

Tänään tuli herkuteltua. Mutta vastapainoksi kävin pyörällä kyläpaikassa, jossa herkkuja tyrkytettiin, joten eiköhän ne siinä tullu korvattua. Ja samalla kun otin pakkasesta viikonlopuksi jäälauttaleivosta sulamaan, tuli sitäkin vähän maistettua. Ihan vähän vaan! Ja oli muuten taivaallisn hyvää!! Nii ja kun nyt pakastimen ovea tuli raotettua, niin tuli otettua samalla yks pieni jäätelöpuikkokin. Mut tosiaan vaan pieni. semmonen ihan surkeen pieni, mitä jäätelöautossa myydään perhepaketissa. Kyllähän te tiedätte..?

Päivän menu :

Klo 8 : Kahvi ja 2 ruisleipää. En muista mitä päällä, luultavasti Oivariinia ja juustoa, ehkä kurkkuakin

Klo 9.30 maissa : appelsiini

Klo 12 : Kahvia, muffinsi ja jäätelöä

Klo 13 : pari näkkäriä + juustoa, pieni pala vaaleaa leipää ilman mitään päällistä

Klo 15 : pala tonnikalapiirakkaa, 3 vaahtokarkkia

Klo 17 : Kanakeittoa, ruisleipä + oivariinia

Klo 19 : 2 ruisleipää + oivariinia, 2 kananmunaa, juustoa, kurkkua. Pieni "käppyräkurkku". Viinirypäleitä. Omena. Pieni pala jäälauttaleivosta. Surkeen pieni jäätelö

Klo 22 : appelsiini, pari näkkäriä oivariinilla