**********************************************************************************************************************************************

Possumunkin Kaikkien Aikojen Tylsin Joulukalenteri ; eli Joulusiivouslista Isoäidin Tapaan

1  tehty

2. Kaikki keittiön kaapit (astiakaappi ja kuivauskaappi, alakaappi, jossa kippoja, pannuja ja kattiloita ym puunattu)

3. Kirjahyllyt pitäisi tyhjentää ja siirtää, että saa pestä lattian myös kirjahyllyjen alta. Pölyt pois hyllyiltä, kirjoista, levyistä ja tuhansista turhista pikkuesineistä. Sitten kaikki kauniisti takaisin hyllyille.

4. Kirjoituspöytien laatikot. Lajittele tavarat tarpeellisiin ja tarpeettomiin. Tarpeettomat hävitykseen!

5. Sauna!

6. Kaikki seinät, katot, lattiat!

(7. Ulkoeteinen)

8. Vaatehuone jääköön viimeiseksi, koska sitä tuli vähän siivottua jo kirppisprojektin yhteydessä. saa mennä vaikka ens vuoden puolellekin.

9. Muu muu muuu

  - muulistalle lisätty ja tehty : pöytälamppu pesty! Kynttiläkruunu puhdistettu steariinijämöistä.

*********************************************************************************************************************************************

Tänään tein vain ihan pienen kaappisiivouksen eli otin urakaksi keittiön astiakaapin alaosan. Sen, jossa on kaikki kattilat, pannut, kulhot ja kannut ynnä muuta. Se oli aika nopeasti tehty. Taas voisi kysyä, miksi en ole sitä aikaisemmin tehnyt, kerta se oli niin helppo nakki. Pölyt pois ja tavarat järjestykseen. Voisin ehkä viettää nyt sielläkin vaikka pikkujoulua, jos ei se olisi täynnä tavaraa. Ne oli kaikki tarpeellisia, joten tänään ei löytynyt mitään poisheitettävää.

Ja vielä jos puhutaan näistä painoasioista, kun huomenna on punnituspäiväkin, niin Possumunkki on syönyt tänään puuroa ja kalakeittoa ja näkkäriä ja maitoa ja 2 pullapalaa ja 2 suklaapatukkaa, ja ruisleipää raejuuston juuston ja suolakurkun kera sekä kohta vielä yhden jugurtin. Ja on ollut tänään jumpassa. Ja tiedän nyt jo sanoa, että huomenaamulla paino ei ole ainakaan tippunut. Ehkä samassa tai vähän enemmän kuin viime viikolla. Eipä tuo ole enää aikapäiviin paljon tippunutkaan... Viime kuussa yhteensä kilon! Siis KILON KUUKAUDESSA!! Sehän ei oo oikeestaan mitään. Ja mahtaneeko tulla sekin vielä takasi?Voihan mölö!!