Kesän alussa :

Niin.. se on kesä, ja kohta kesäloma.

Lomalla saa rentoutua. Mennä minne nokka näyttää. Saa heittää hyvästit turhille tietokoneille ja muille nykyajan hömpötyksille. Saa viettää huoletonta aikaa rannoilla ja kesyttömissä korvissa. Ei mitään huolta työasioista, ei sähköposteista, facebookeista eikä edes mistään blogipäivityksistä. Vapaana kuin tuuli. Vapaana kuin lintu. Vapaana kuin kala vedessä, - ihan kirjaimellisesti siis, uiden, uiden ja uiden. Saa palata luontoon ja metsistyä ihan! Hyvästi kakk tietokoneet ja muut aikaa vievät vempaimet. Lomalla ne ei vois vähempää kiinnostaa!

 

Loman lähestyessä Possumunkki päättää viettää aikaansa netissä. Nyt vielä kun voi! Lomalla se ei enää onnistu, eikä kiinnostakaan tietysti, ei sitten yhtään. En ole tosiaankaan yhtään riippuvainen mistään netistä! Tuskin kännykästäkään. Ihan hyvin voisin heittää kännykänkin vaikka veden pohjaan. Eipähän kukaan pääsisi häiritsemään. Voisihan sen hyvin kotiinkin jättää, mutta ehkä otan sen sentään mukaan. Ihan vaan hätätilanteiden varalle. että jos vaikka eksyy, niin voi soitella apua. Mutta vietänpä tässä nyt kuitnkin vaan aikaa netissä, niin olen sitten lomalla ihan lopullisesti kyllästynyt nettailuun, enkä enää haikaile sen perään.

 

Pari päivää ennen lomaa Possumunkki tilaa netin kännykkään. ei sillä että tarttisi, mutta onhan sekin hyvä olemassa. Ihan vaan hätätilanteiden varalle. Jos tarttee etsiä vaikka jotain osoitetta. siinä netti on ihan hyvä olemassa. Vaikka en minä sitä tietenkään mitenkään lomalla kaipaa!

 

                        

 

Lomalla :

Possumunkki istuu rannalla kännykkä kourassa ja seuraa silmä kovana facebookin tapahtumia. Polttaa sitten päreensä, kun netti toimii kännykässä niin hitaasti. Just ja just pääsee lukemaan kavereiden tapahtumia, mutta omat kommentit tuntuu olevan kännykkänetille ihan ylivoimaisia. Possumunkki yrittää ja yrittää  ja tuskailee, mutta kännykkä lähettää viestiä niin mahdottoman kauan.

ONNEKS KOHTA PÄÄSEE KOTIKONEELLE!!!