Haa, sainpas roskapostirobotin kii itse teosta! Olin just tullu tänne blogiini, kun alkoi roskaposteja tulla tuutin täydeltä! Mut sainpas lopetettua sen heti alkuunsa. Joten valitan, että nyt on taas ärsyttävä kirjainvarmistus päällä. Itse inhoan sitä, ja joskus se saa mut jättämään koko kommentin jättämisen, ku en jaksa arvuutella epäselviä kirjaimia. Mutta vain joskus... Kommentit on kivoja. Toivottavasti jaksatte kommentoida varmistuksista huolimatta. Minäkin koitan.

Ootteko te enemmän aamu- vai iltaihmisiä? Possumunkki on auttamaton yökyöpeli. Se ihan jo harmittaa! Ette usko, miten piipussa oon ollu koko päivän. Töissä nukutti ja töistä tultua oisin ollu valmis sammumaan siinä paikassa sohvalle. Täystokkurassa koko päivän, kunnes nyt puolen yön koittaessa alkaa piristyä päivään...öö..kun yöhön. Unirytmi sekaisin , mullako vai mua ympäröivällä maailmalla..? Maailmalla kai...Ja kuulla ja auringolla... Ja työpaikalla ja ihmisillä siellä... Miten saisin heidät kaikki sopeutettua omaan, ainoaan oikeaan unirytmiini? Kertokaa!

Höh, aikataulujahan mä tulin täältä netistä hakemaan. Huomiseks. Ja sit eksyinki tänne ihan muualle höpisemään joutavia. Nettiin meno on vähän samanlaista kuin meno isoon tavarataloonkin. Menen kauppaan mielessäni, joku tärkeä ostos. Siellä oikeaa hyllyä etsiessään, näkeekin jotain muuta paljon kiinnostavampaa, ja unohtaa hetkessä sen jutun, mitä alunperin lähtikään ostamaan. Onko näin käyny teille muille? Vai oonko ainoa, jolta marketit saa pään pyörryksiin? Kauppalapunkin voin kirjoittaa, mutta arvatkaa muistanko ottaa sitä lappua kauppaan mukaan. Usein oon unohtanu myöskin jo ostamani ostokset hihnalle. Maksanu tavarat ja kävelly sitten tyytyväisenä ulos. Tyytyväisenä siitä, ettei oo painavia kauppakasseja kannettavana...

Äs, ei tässä nyt kaupoista pitäny puhua. Piti lopettaa ja lähtee ettiin se aikataulu. Voi surkeutta, millä senkin muistan?! Oon varma, että kun saan tän kirjotettua, meenkin facebookiin tai sähköposteihin tai vaikka Iltasanomien sivuille. Ja sit alkaakin nukuttaa ja kömmin sänkyyn ja vasta puolihorroksessa unen ja valveen rajamailla muistan yhtäkkiä, että ai niin, se aikataulu jäi sittenkin varmistamatta... Mutta kaupoista puheenollen. Tiijättekö mikä mua kans ärsyttää jättimarketeissa?! Ostoskärryt!! Ei kärryt sinänsä, niissä on ihan kätsy kuljettaa tavaroita.. Mutta minkätakia ne on aina pelkästään siellä eteisen puolella? Siellä ennen sitä myymälän sisääntuloporttia, josta ei enää pääse pois? Mulle nimittäin käy aina niin, että hoksaan vasta portin sisäpuolella, että ai niin, ne kärryt piti ottaa. Ja sitten se on liian myöhäistä. Tai sitte, jos satunkin muistamaan kärryt ajoissa, niin ne saakin irti vain kolikolla, jota mulla ei tietenkään ole!! Joskus kärryn saa ujutettua pois ilman kolikkoakin.. Jos edellinen ostaja on jättäny sen vaikka vähän huonosti siihen kii. Sillon se hyvällä onnella lähteekin irti ja JEE, Possumunkki sai oman kärryn!!  Jättiläiskärryn!! Mitä isompi hehtaarihalli, sitä suuremmat kärryt! Ja kun sellaista jättikärryä lykkää pitkin jättimarkettia, niin tulee äkkiä huomaamattaan lastattua sen täyteen kaikenlaista tavaraa. Ja kassalla vastaa huomaa, että KÄÄKKK, tulipas kauheasti osteltua, nyt ei kukkaro tykkää. Rahaa palaa, kannettavaa tulee monta kassillista, ja silti jäi se hiiva, mitä alunperin lähti kaupasta hakemaankin!!

Ja nyt te varmaan luulette, että oon jo unohtanu sen aikataulun. Hahaa, erehdyittepäs! Häivyn nyt tästä blogista ja lähden tarkistamaan aikataulun. Heippa! (p.s. pahempi juttu ; busseja ei kulje!)