Tulin just koneelle hekottelemaan taas noita google-hakuja, joilla tänne on päädytty. Tänään oli possumunkista etsitty "Päivän terveellistä ruokalistaa" (toivottavasti on ollut tyytyväinen mun ruisleipälinjaan ) , "possumunkkia" (joka toki ihan kirjaimellisesti on löytynytkin) ja yks haku oli vielä "kun kone nielaisee kortin." Viimeisin herätti vähän mun uteliaisuutta. Jos haun tehnyt sattuu lukemaan tän, niin kerro tarinasi. Unohditko sinäkin tunnusluvun? Miten sait korttisi takaisin koneen uumenista?

Tänään oli tosi karsee päivä töissä. Menin töitten jälkeen suoraan kuntosalille. En niinkään kuntoilun takia, vaan purkamaan raivoani. No tuli siinä kuntoilukin samalla sivussa. Kiukkuenergiaa täynnä tuli rehkittyä täysillä. Huh! Nyt on poissa puhti, - ja myös kiukku! Se oli hyvä kiukunpoistokeino.

Iltalehti vai Iltasanomatko se kirjoitti tänään, että hedelmät onkin lihottavia kaloripommeja. Niitä ei kannataisi syödä. Mitä ihmettä sitten voi syödä??? Pelkkää salaattia??Täytynee alkaa ostaan kilokaupalla kurkkuja ja syödä niitä pitkin päivää. Loppujen lopuks salaattiaineista kurkku on ainoo, josta tykkään niin paljon, että sitä viittis syödä enemmänkin. Kesällä saa myös hyviä tomaatteja, mutta näin talvella tomaatit on melkoisen pahoja.