Viimeinen rangaistuspäivä takana. Ihan täydelliseen herkuttomuuteen en oo pystyny, mutta eihän se oo dieetti eikä mikään, jos ei siitä pikkaisen lipsuakin pitäisi. - Rangaistusdieeteistä puhumattakaan. ;)

Päivän menu :

Klo 7 : Kahvia ja 2 ruisleipää

Klo 9  : kahvi ja ruisleipä

(nää ruisleivät pitää aina sisällään oivariinit + ehkä pari juustosiivua.)

Klo 12 : kalavuokaa, pinaattilättyjä, makaronisalaattia, näkkäriä, maitoa, kahvia, suklaapíkkuleipä

Klo 14 : Kahvia ja ruisleipä, suklaapipari,  pari pientä omenaa ja viinirypäleitä

Klo 17 join kylässä pullakahvit ja meni siinä yksi suklaapiparikin vissiin.
Lähdimme sitten uimahalliin. Uiskentelun jälkeen loukkasin uintikaveria kieltäytymällä tulemasta enää kylään. En nimittäin halunnut altistua enää millekään pakkopullalle, pitsoista ja suklaakekseistä puhumattakaan!
Kauppaan kuitenkin poikkesin kotimatkalla, ja ostin sieltä monenlaista herkkua. Ajattelin lisätä ytyä Kanelin herkkupäivän toteutumiseen, joten suunnittelen vieraiden kutsumista ja vieras"Menua" perjantaille. Ja nälkäisenä kaupassahan sitä keksiikin ne kaikkein parhaat herkkuideat ;)
Kotona iltasella vielä totesin, että Joulu taas tulla jollottaa, ja viime vuonna tähän aikaan suunnilleen, taisin olla jo toteuttamassa Maailman Tylsintä Joulukalenteria eli joulusiivousta tapaan "Joka päivä edes jotakin." Noo, ainakin lähes joka päivä. Uimahallista saamani lisäenergian siivin aloitin urakan siivoamalla pikkueteisen katosta lattiaan. Siis katto, lamppu, seinät, patteri ja sen taustat, ovi, ovi-ikkuna, lattianraja ja lattia. Ensimmäinen luukku on siis avattu Maailman Tylsimmästä Joulukalenterista. Ja tää ei oo tarkotus syyllistää ketään, vaikka ei haluaisikaan tehdä suursiivousta jouluksi. Mä en ajattele, että se pitää tehdä. Joulu tulee hyvin villakoirien keskellekin. Mutta haluan yrittää saada edes kerran vuodessa perusteellisen siivouksen tehtyä, ja mullehan sitä siivousinspiraatiota ei kyllä koskaan ittestään tuu. Niin siinä toimii vähän sama idea kuin painonpudotuksessakin ; aikarajan laittaminen, johon mennessä jotain on tapahduttava. Ja koska ihania kevätiltoja ei ainakaan viitti siivoukseen tuhlata, niin miksipä en siivoaisi sitten näinä pimeinä syysiltoina, jolloin on toive saada suursiivous tehtyä jouluksi. Vähän kerrallaan. Jos kaikki ei valmistu jouluksi, niin sekään ei oo katastrofi. Yhtä kiva on saada paikat nuohotuksi vaikka tammikuussakin.

Viikko Normaalia Kotiruokaa Ilman Ylimääräisiä Herkkuja on nyt siis suoritettu. Koska kukaan ei ole protestoinu niitä pikku pullaherkkuja siinä välillä, katson sen myöntymisen merkiksi, joten kaikki ovat mun kanssa yksimielisiä siitä, että viikko on suoritettu kiitettävästi. ;)