Hilma-täti on taas yksin mökillä. On ollu jo koko viikon. Huu, siellähän on pimeääkin jo tälläisina elokuun iltoina. Mitä jos sinne ajaa taas joku hämäräperäinen moottoripyörä keskellä yötä? (Lue kauhukertomus kategoriasta Hilma-täti otsikolla Hilma-täti ja öiset moottoripyöräkulkijat)

Hilma-täti laittoi Possumunkille tuossa illansuussa tekstarin, että "Tuletko tänne ja minua hakemaan? Kohta loppuu akku tästä puhelimesta, kun koko ajan joku soittaa." Possumunkki vastasi tulevansa huomenna niin pian, kuin töitten jälkeen ehtii sinne hurauttaa. Possumunkki neuvoi Hilma-tätiä sulkemaan puhelimen, ennen kuin siitä loppuu akku kokonaan. Käski avata ja soittaa vain jos on tärkeää asiaa.

Possumunkille on siis luvassa viikonloppu, tai ainakin yksi yö korpimökillä Hilma-tädin seurassa. Kertoilen sitten mökkikuulumisia, Hilma-tädin mökkiviikosta sekä omasta viikonlopustani.

Menu Hilma-tädin kanssa tulee olemaan todennäköisesti makkaraa ja lettua vuorotellen :) Muutenhan noita menuja en ole pahemmin taaskaan jaksanut/muistanut/viitsinyt kirjailla. Tosin tänään ehkä vois tehdä siinä poikkeuksen.

Eli :

 

 

Päivän menu :

Klo 7 : kahvia, voileipä lisukkeilla (en enää muista mitä siinä oli) , puuroa + mehukeittoa

Klo 11 : Kahvia ja leipä lisukkeineen

Klo 12 : silakkapihviä, perunaa, salaattia

klo 14.30 : kahvia

klo 16.30 : joku energiapatukka kaupasta

klo : 19  leipää, raejuustoa, naudanlihaleikettä

sen jälkeen naposteltu 3 omppua

Ja kuten jo edellisessä kerroin, uimassa kävin oikein uimahallissa ja uimahallin peili sen kyllä paljasti, etten oo laihtunu sitten yhtään!!!