Viime hetket käsillä ennen punaista, ratkaisevaa päivää..!! Äsken just hyppäsin vaakaan, ja näytti tasan 80. Ihme pitäis siis tapahtua, että se ois huomenaamulla 79. Taitaa huomisesta tulla avantouintipäivä. (Kai sitte saa luistaa, jos on kipee.. ;) )

Mullahan meni viime uhkapäivän jälkeen ekat 1,5 viikkoo ihan lösseriks. Pelkkää herkuttelua.. Sunnuntaina sitten päätin, että nyt otan itteeni niskasta kii. Koko sunnuntain olinkin ihan kevyellä linjalla. Salaattia ja silleen... Mun piti jatkaa samalla linjalla keskiviikkoaamuun asti. Mutta...!Eilen sitten olin Hilma-tädin luona siivoamassa. Ja tietty Hilma-täti halus samalla juhlia koko suvun lähiaikoina olleet synttärit. Joten jouduin kakunleipomispuuhiin... ja syömisiin... ja vähän suklaatakin piti syödä... ei ihan vähänkään... Tänään oon yrittäny paikata vahinkoa keventämällä. Mut ei taida enää tehota. Joten melko varmasti huomenna odottaa se avanto...

Päätin tässä uuden säännön tähän listaan... Jos ei ekalla viikolla oo saanu painoa alas, niin sille seuraavalla viikolla on uus uhkapunnitus. Ja sama rangaistus on edelleen voimassa. Ja ellei sillonkaan oo tapahtunu muutosta, niin rangaistus siirtyy seuraavaan uhkapäivään, joten silloin on suoritettava sekä uusi että vanha rangaistus, tai miten monta niitä sitten sinne mukana on raahautunutkin!.

Kyllä vaan joku roti tähänkin  hommaan on saatava!!!