Liikuntaa se vaakalla hyppääminenkin on... Jumppaohjelmaan vois lisätä vaikka 20 vaakallenousuharjoitusta! Tai ehkä vaakan vois nostaa vaikka jonkun steppilaudan päälle, niin sillon siitä ainakin sais parhaan hyödyn liikuntamielessä. Vois jos omistais sellasen. Nyt tuo jalan nosto vaakalle nousussa on kovin pieni. Mutta liikuntaa se on pienikin liikunta.

Possumunkin tämän päivän vaakajumppaohjelma :

Aamujumppa vessareissun jälkeen  :

yksi vaakalle nousu. Pieni kumarrus ja silmän siristys katsoessa tarkemmin, että näyttikö se tosiaan oikein ; kilon vähemmän ku eilen. Kyllä se näytti. Askellus alas vaakalta, ja nousu tarkistamaan uudelleen, oliko se lukema sittenkään oikein ja oisko tässä välissä tippunu jo vaikka lisää??

Päiväjumppa töistä tultua kotivaatteita vaihtaessa :

Nousu vaakalle, kumarrus katsomaan lukemaa. Samassa on. Käynti vessassa. Sen jälkeen uusi vaakallenousu tarkistaen oisko tippunu vielä lisää..? Ei ollu. Harmi.

 

Vaakajumppa jumpan jälkeen :

Loppuverryttelynä vaakalle nousu tarkistamaan, onko pudonnu lisää?? Mitä!? Painoa tullut kilo lisää!!! KÄÄK!! Tehdään vähintään 10 toistoa tarkistaen, oisko vaaka kuitenkin näyttänyt väärin.

 

Päivällisen jälkeinen vaakajumppa :

Noustaan katsomaan paljonko paino nousi, kun söi. Toinen kilo lisää???!!! Toistetaan vaakallenousuharjoitus, siltä varalta, että vaaka valehtelee. Näyttää samaa. Nopeasti alas vaakalta! Masun kriittistä tarkastelua, että mihin se 2 kilon patti on oikein noussut?

Tässä kohtaa olennyt menossa. Tulossa vielä iltapala, jonka jälkeen en punnitse!!! Ennen nukkumaanmenoa teen vielä muutaman toiston vaakallenousua nähdäkseni, olisko paino palautunut jo siihen aamulliseen, vai tulivatko ne 2 kiloa oikein jäädäkseen. ..

Valitettavasti tässä jumpassa kuitenkin liikuntaa taisi lopulta saada vain vaaka...