Yleensä tulee kahvipöytään lätkäistyä vaan tavalliset mukit. Ei se niin nuukaa. Mutta tänään päätin laittaakin kerran oikein kunnon kattauksen. Laitoin jo valmiiksi pöytään ne ihan parhaimmat kahvikupit, joitapa ei ole taidettu vielä kertaakaan käyttää edes. En ainakaan muista. Ne paraatikupit on Pentikin Viinimarja-sarjaa. Ostin niitä joskus jokunen vuosi sitten erään unen seurauksena. Näin nimittäin unta, että ovikello soi, ja oven takana seisoivat Presidenttimme Tarja Halonen ja Ruotsin Kuningatar Silvia!! Menin sitten keittämään kahvia ja mielessäni tuskailin, että voi että, kun ei ole mitään parempia kuppeja... Niitä Viinimarja-kuppeja olen sitten säästänyt presidentillisten ja kuninkaallisten vieraitten varalle, mutta tänään tarjosin niistä kahvit ihan ystävillenikin. Totesin kuitenkin, että kyllä kunnon muki on kahvikuppia parempi vaihtoehto. Kuppiin mahtuu kerralla niin vähän kahvia, että sitä saa olla koko ajan kaatamassa.Mukillinen riittää pitkään.

Illalla lähdimme vielä uimaan ja nuotiolle. Oli kiva polskia vaihteeksi oikein järvessä. Auringonlasku järvellä oli upea. Polskimme pitkän tovin pitkin rantoja. Lopuksi vasta huomasimme sinilevävaroituksen. No, ei ainakaan mulle, ihme kyllä ole, vielä ainakaan mitään tullut. Yleensä olen herkkä saamaan ties mistäkin allergisia reaktiota.

Uinnin päälle istuimme nuotiolla ja makkaraakin tuli paistettua. Nuotiolla se maistuu, vaikka yleensä muuten en pahemmin tykkää makkarasta. Poislähdettyämme oli jo ihan pimeä.

Syötyä on tänään tullut ihan väärin ja liikaa ja liikaa epäterveellisyyksiä. En viitti ees kirjata, mitä kaikkee oon syöny. Ehkä huomenna on jo laihdutusten kannalta parempi päivä. söin ainakin jo pois kaikki herkut, joten huomenna ei oo enää herkkuja mitä tuhota.