Aloitetaan positiivisista. Aurinko paistaa. Hanget hohtavat puhtaan valkoisina. Ja maantie oli jo sulanut auringosta. Tuli ihan kevätolo. Kohta pääsee pyöräileen. smiley

Tässä vaiheessa kannattaa varmaan lopettaa lukeminen, sillä jatko on pahantuulista narinaa.

Äh, en mä pysty mihinkään painonpudotukseen! Nyt just on semmonen olo,että tekis mieli heittää kinttaat sivuun. Lopettaa koko laihdutuspelleily, kun siitä ei tuu yhtään mitään. Paino senkus nousee, eikä mulla oo inspistä laskee joka suupalaa. Ku ei tipu ni ei tipu, eivoi mitää. Pakko se ny jotain on syyä, ei ihminen pelkällä kuunvalolla elä. Pakko on vieraitaki kestitä ja hypätä kylässä ja syödä työkavereitten tarjoomuksia. Sitä paitsi menkatki on aina tulossa tai menossa ja ne turvottaa ja lisää makeanhimoa. Liikunnasta ei oo yhtään mitään apua. Onhan se kivaa, mut ei se mitään painoa alenna. Päinvastoin sehän vaan lisää ruokahalua ja sit taas ahmii ku hevonen. Plaahh!!! Vaihdan aihetta ja muutan tän herkuttelijan päiväkirjaksi.

P.S. tää blogi ei taida tykätä näin negatiivisista kirjoituksista, sillä tää ei meinannu millään lähteä julkaistavaksi. Ja nyt oon hoksannu sen, mikä estää kommentoinnit joskus toisten blogeihin. Ne on ne mainokset. Sitte ku oon klikannu siitä rastista, poista mainos, niin sen jälkeen kommentti on lähteny kiltisti.