**********************************************************************************************************************************************

Possumunkin Kaikkien Aikojen Tylsin Joulukalenteri ; eli Joulusiivouslista Isoäidin Tapaan

1 tehty

2. Kaikki keittiön kaapit (astiakaappi ja kuivauskaappi puunattu)

3. Kirjahyllyt pitäisi tyhjentää ja siirtää, että saa pestä lattian myös kirjahyllyjen alta. Pölyt pois hyllyiltä, kirjoista, levyistä ja tuhansista turhista pikkuesineistä. Sitten kaikki kauniisti takaisin hyllyille.

4. Kirjoituspöytien laatikot. Lajittele tavarat tarpeellisiin ja tarpeettomiin. Tarpeettomat hävitykseen!

5. Sauna!

6. Kaikki seinät, katot, lattiat!

(7. Ulkoeteinen)

8. Vaatehuone jääköön viimeiseksi, koska sitä tuli vähän siivottua jo kirppisprojektin yhteydessä. saa mennä vaikka ens vuoden puolellekin.

9. Muu muu muuu

  - muulistalle lisätty ja tehty : pöytälamppu pesty! Kynttiläkruunu puhdistettu steariinjämöistä.

*********************************************************************************************************************************************

Iltavuoro. Näin aamusta oli siis mainiosti aikaa avata Tysän Joulukalenterin tylsä 7. luukku. Tämän aamun urakaksi otin astiakaapin ja kuivauskaapin. Hassu juttu. Minne kaikki tassit on kadonneet?? Kaapissa oli miljoonia vadittomia kahvikuppeja. Tuumin, etten tee niillä mitään, ja heitin armotta roskiin. Tuli kivasti enemmän tilaa kaappiin.  Tiskikaapin tyhjensin astiakaappiin ja jynssäsin puhtaaksi. Jee, nyt on sekin tehty. Ehkä enemmänkin olisin voinut vielä siivota, mutta eihän joulukalenterin kaikkia luukkuja saa kerralla avata. Eiköskään?