Tänään on tosiaan ollu jotenkin plääh-tunnelma. Etenkin ton painonpudotuksen suhteen. Ja päivällä selailin eri blogeja, ja totesin, että kyllä on kuiva aihe tää laihduttaminen. Miks en valinnu blogilleni jotain hauskempaa aihetta? Kuten vaikka Kakkublogi! Selailin muutamia kakkublogeja, ja kyllä oli niin ihania kuvia ja herkullista tekstiä. Kyllä semmonen blogi on paljon hauskempi. Mitä jos mäkin lopettaisin tän ja alkaisin pitää leivontablogia? Mulla ois sinne paljon asiaa. Kuten esimerkiksi tämä :



Noo, päätin sit, että en mä tätä kumminkaa lopeta. Vaikka tää onkin ihan kuiva blogi. Mut sitte kun saan ne viimesetkin ylikilot pois, niin sitten mä alotan oikeen Possumunkin oman Kokkiblogin. Siihen mennessä voin ottaa tähän blogiin sivukategorian Kokkailut. Sinne omaksi iloksi kuvia tuotoksistani.

Piristyin vähän, kun sain edellisessä kirjoituksessa purnata. Ja kun parisen lukijaa oli yhtynyt purnauksiin. Purnaaminen piristää välillä. Jos haluatte ilahduttaa mua, niin purnatkaa vähän vielä lisää. On aina ilo huomata, ettei ole ainoa, jota välillä tympii! wink