Nyt alko ne.. Hyväksytäänkös menkkaturvotus lieventäväksi asianhaaraksi ja myönnetään yks lisäviikko aikaa päästä seuraavaan uhkatavoitteeseen..?

Tänään aamusta pyöräilin pyörän huoltoon 10 kilsan päähän. Keskiössä (käsi ylös, kuka tietää, mikä sellanen on?) kuulemma vikaa. Jo mä sitä eilen ajattelinkin, että jotain vikaa tässä pyörässä. Sinne jäi potilas. Tulin takaisin puoliksi kävellen ja puoliksi linja-autolla, eli kävelin niin pitkälle kuin ehdin ennen aamupäivän ainoan linja-auton saapumista. Kerkesin tarkalleen ensimmäiselle oikealle linkkapysäkille! Ne pysäkithän loppuu jossain vaiheessa maalaistietä ja sen jälkeen bussi ottaa kyytiin mistä vaan tien poskesta. Olin ainoa matkustaja, ja jutusteltiin kuskin kanssa kevään sääennusteesta. Pysäkiltä jolla jäin pois, nousi kyytiin uusi matkustaja, joten ei tarvinnut jäädä murehtimaan kuskiparan yksinäistä loppumatkaa.

Illalla olin vielä jumpassa. Eli ihan suht hyvin tuli tänäänkin liikuttua. Ainakin omasta mielestäni ;) Syömisterveellisyyttä en voi kehua. Ruokavalio koostui suklaasta ja kekseistä. wink