Aamukahvin ääressä tässä koneella tuumin, että kylläpä ne linnut laulaa iloisesti. Ihana herätä inhottavan herätyskellon äänen sijaan linnunlauluun. Aurinkokin paistaa niin nätisti. Ai että, kun oliskin aamuvirkku. Heräis pirteänä auringonnousun aikaan lenkille. Ois mahtava tunne! Mutta ku en oo aamuvirkkua yhtään. Herättyä pitää saada käynnistyä rauhassa kahvikupin ääressä.Kyllä ne auringonnousut jää multa aina kokematta.

Tänä aamuna paino oli taas siinä viimeviikkoisessa laihdutuslukemassa. Mut huomenaamulla pitäis vaakan näyttää vähemmän.Milläs se onnistuu? Paastoanko koko päivän? Siihe en taida pystyä. Eipä mulla oo yhtään stressi tässä painonpudotuksesta... Toisaalta, kun käyttää kaiken stressaamisen laihdutukseen, saa siirretyks muut, oikeesti enemmän stressaavat asiat taka-alalle. Että tää on samalla vähän sellaista laihdutusterapiaa mulle...

Mut jospa sitä tosiaan lähtis vähän ulos ihanaa kevätilmaa nuuhkimaan! Ihanaa kevätpäivää kaikille ja pitäkää tekin kaikki peukut ja sormet ja varpaat pystyssä, että saan hinatuks painoo alaspäin!